19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vrem sa speculam absenta suporterilor!“

„Vrem sa speculam absenta suporterilor!“

Iordan Eftimie, antrenorul principal al Daciei, a afirmat ca echipa lui, desi este pe locul patru, are ca obiectiv evitarea retrogradarii.


– Este un mare avantaj pentru Dacia Mioveni faptul ca vineri seara Universitatea va juca fara suporteri in tribune?


– Normal ca o partida desfasurata fara propriii suporteri este in avantajul oaspetilor, adica al Daciei Mioveni. Si mai ales pe „Ion Oblemenco“, acolo unde Universitatea a avut si are suporteri multi, poate cei mai multi din România. Si ce suporteri! Oltenii sunt acum, cum spuneam, dezavantajati de absenta din tribune a infocatilor suporteri. E problema lor, nu a noastra.


– Probabil ca vreti sa speculati acest moment?


– Cine n-ar vrea? Ne jucam sansa noastra. De fapt, in toate intâlnirile am procedat la fel, ne-am jucat sansa.


– In meciurile amicale ati invins Universitatea, chiar si la Craiova!


– Partidele de verificare nu aduc puncte in clasament, adica nu prea conteaza decât din punctul de vedere al verificarii unui anume stadiu de pregatire. Am disputat, in vara aceasta, doua meciuri amicale cu Universitatea si, intr-adevar, am câstigat in ambele, unul la Craiova, celalalt la Mioveni. Cum spuneam, altele sunt datele problemei in campionat, atunci când se joaca pe puncte.


– Cu ce probleme de lot va confruntati pentru meciul cu Universitatea?


– Cam multe vreti sa stiti despre noi! Glumesc. La ora acestui dialog (ieri-dimineata – n.r.) am doi fotbalisti incerti, unul fiind capitanul Daciei Mioveni. Altfel, venim la Craiova in ziua meciului si atunci voi definitiva formatia titulara pentru intâlnirea din nocturna cu oltenii.


Argesenii zic ca nu vor promovarea


– Dacia Mioveni este acum la patru puncte de Universitatea. Ce obiectiv aveti pentru acest campionat?


– Evitarea retrogradarii… Nu zâmbiti, dar in aceasta editie de campionat va fi o lupta serioasa pentru a ramâne in Divizia B viitoare, 2006/2007. Toata lumea stie ca acum retrogradeaza formatiile clasate pe locurile 11-16, dar si echipa cel mai slab clasata pe locul zece din cele trei serii de B. Lupta este si la vârful clasamentului, la promovare, dar viata grea se prefigureaza pentru toate formatiile din liga secunda din cauza acestui regulament privind retrogradarea in Divizia C.


– Dacia a avut pâna acum evolutii apreciate, rezultate bune. Nu v-ati propus totusi alt obiectiv?


– Observatia dumneavoastra este corecta, adica Dacia, intr-adevar, a pierdut doar doua meciuri pâna acum. Din seria noastra doar doua formatii au pierdut doua partide: Universitatea si Dacia Mioveni. Ca sa va raspund la intrebare: ne-am propus sa jucam bine toate meciurile, dar obiectivul nu-l schimbam peste noapte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS