27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSuntem buni, dar nu jucam la Mondiale

Suntem buni, dar nu jucam la Mondiale

„Briliantul“ a recunoscut ca este frustrat pentru ca România nu s-a calificat la CM 2006, in timp ce Coasta de Fildes, echipa considerata mai slaba decât selectionata tricolora, va participa la competitia din Germania.


Reprezentativa de fotbal a României va sustine sâmbata, in orasul francez Le Mans, o partida amicala in compania nationalei Coastei de Fildes, echipa calificata la turneul final al CM 2006. Cel mai in forma jucator al tricolorilor, Adrian Mutu (foto), a recunoscut ca este putin suparat din cauza faptului ca echipa Coastei de Fildes, care se situeaza in urma României in clasamentul FIFA, va participa la turneul final din Germania, in timp ce tricolorii au ratat accederea la cea mai mare sarbatoare a fotbalului mondial.


„Este putin frustrant ca ivorienii sunt la Mondiale si noi nu. Ne pare rau tuturor, dar acum ce sa facem? Sa avem necaz pe ceilalti ca sunt la Mondiale? Eu cred ca este bine ca jucam meciuri amicale, ca ne pregatim. Sunt incântat pentru ca dorinta noastra, a fotbalistilor, de a juca mai des, a fost auzita“, a spus Mutu.


„Briliantul“ a opinat ca meciul amical cu reprezentativa Coastei de Fildes va fi dificil. „Coasta de Fildes este o echipa puternica, daca luam in considerare jucatorii pe care ii are. Sunt pe locul 50 in lume, iar noi suntem in fata lor, insa cred ca o sa avem un meci foarte greu“, a adaugat internationalul român.


De asemenea, Mutu s-a declarat multumit de faptul ca participarea României la turneul din Iran a fost anulata. „Ne-a fost putin teama pentru ca situatia nu este asa de frumoasa acolo si este mai bine ca s-a renuntat la turneu“, a opinat atacantul formatiei Juventus Torino.


Mutu vrea sa joace impotriva lui Chivu


Adrian Mutu a spus ca spera sa se infrunte cu bunul sau prieten Cristi Chivu in derbiul etapei a 12-a a campionatului italian, AS Roma – Juventus, care se va disputa pe 19 noiembrie. Pentru ca fundasul Cristi Chivu sa joace in acest meci, este necesar ca suspendarea sa de doua etape, dictata in urma eliminarii din partida cu Ascoli, sa fie redusa la una singura. „Ar fi un duel interesant intre mine si Chivu. Este un jucator de mare valoare, de care Roma cu siguranta are nevoie. Speram sa facem un meci bun amândoi si la sfârsit sa ne uram succes“, a precizat Adrian Mutu.


In legatura cu decizia lui Gica Hagi de a antrena formatia Poli Timisoara, Mutu a spus: „Nu joaca antrenorul, dar este un plus pentru Poli venirea lui Hagi. Jucatorii vor avea un moral mai bun, dar mai trebuie sa-l si asculte, sa dovedeasca pe teren ca pot pune in practica ideile sale. Le urez succes lui Hagi si lui Poli“.


Referindu-se la participarea sa la prezentarea noului model de ghete Adidas, care a avut loc la Madrid, Mutu a afirmat: „A fost frumos la Madrid. Ghetele sunt frumoase si abia astept sa le probez. Intâlnirea cu Beckham a fost normala, ca si cu toata lumea. El a fost pionul principal al acestei intâlniri, pentru ca avea ghetele personalizate, cu o culoare speciala pentru el. Am vorbit, ne-am intrebat de sanatate si cam atit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS