13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLui Stinga nu-i plac jumatatile de masura

Lui Stinga nu-i plac jumatatile de masura

La conferinta de presa, Ovidiu Stinga s-a declarat multumit de rezultatul final, insa nu si de intreaga evolutie a elevilor sai. „Olandezul“ a recunoscut ca oboseala acumulata in meciul din Cupa României si-a pus amprenta pe lotul alb-albastru, fapt usor de observat in repriza secunda, cind ocaziile de gol au putut fi numarate pe degetele unei singure miini.


„Ma bucur ca am reusit sa cistigam acest meci si sa revenim pe primul loc in clasament. Am avut o prima repriza foarte buna, in care puteam marca de doua-trei ori, dar baietii nu s-au concentrat de ajuns. In repriza secunda, lucrurile nu au mai iesit asa cum doream si asta pentru ca oboseala dupa meciul de Cupa si-a spus cuvintul. Oricum, am cistigat toate cele trei puncte si asta conteaza cel mai mult“, a spus Stinga. Antrenorul Universitatii a tinut mortis sa nominalizeze doi dintre jucatorii sai, pe care i-ar recomanda fara nici o ezitare lui Victor Piturca. „Universitatea detine doi jucatori de certa valoare, care ar putea oricind sa evolueze in nationala României. In opinia mea, Ciuca si Dorel Stoica sint printre cei mai buni fundasi din tara, sint constanti si extrem de utili echipei. Sint sigur ca selectionerul ii va viza in sezonul viitor, cind Universitatea va fi din nou in Divizia A“, a precizat Stinga.


La rindul sau, Marian Pana a recunoscut ca Universitatea este cea mai buna echipa din B2. „In prezent, Universitatea practica cel mai bun joc si merita sa fie pe primul loc. Lupta pentru promovare se va da pina in ultima clipa, pentru ca sint multe grupari care nu si-au anuntat intentiile, dar vor face tot ce le sta in putinta sa termine pe podium“, a spus Marian Pana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS