18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKeseru a adus victoria „canarilor“

Keseru a adus victoria „canarilor“

Atacantul român Claudiu Keseru a inscris golul victoriei pentru FC Nantes, in partida cistigata simbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Le Mans, in etapa a 13-a a campionatului Frantei. Keseru, care a marcat in minutul 19, din penalti, a fost inlocuit in minutul 81, cu Bamogo. Intr-un alt meci din runda a 13-a, adversara Rapidului in grupa G a Cupei UEFA, RC Rennes, care este antrenata de Ladislau Bölöni, a invins pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formatia FC Metz. Pentru Rennes au inscris Utaka (’17) si Frei (’57), iar FC Metz a redus din diferenta prin Tum (’90). Partida Rapid – Rennes se va disputa joi, pe stadionul „Giulesti-Valentin Stanescu“, in etapa a II-a a grupei G din Cupa UEFA.


La rindul sau, RC Lens, formatie care face parte, alaturi de Steaua, din grupa C a Cupei UEFA, a invins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Toulouse, unicul gol al partidei fiind marcat de Cousin ’24.


Alte rezultate inregistrate in partidele disputate simbata, in etapa a 13-a din Ligue 1: Girondins Bordeaux – Troyes 2-0 (Darcheville ‘7, ’54), Olympique Lyon – Sochaux 1-0 (Malouda ’54), AS Monaco – AC Ajaccio 3-0 (Chevanton ’38, Givet ’67, Plasil ’74), RC Strasbourg – Saint-Etienne 0-1 (Gomis ’71).


Partidele AJ Auxerre – Paris Saint-Germain si Nancy – OGC Nice s-au jucat aseara, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS