18.3 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRazboi pe „San Siro“

Razboi pe „San Siro“

In cadrul etapei a 10-a din Serie A se va disputa astazi marele derbi al campionatului italian, AC Milan – Juventus, confruntarea principalelor formatii angrenate in lupta pentru „lo scudetto“. Invingatoare in primele noua jocuri disputate in actuala editie din Serie A, Juventus, echipa românului Adrian Mutu, are un avans de cinci puncte fata de AC Milan, echipa nevoita sa cistige partida de pe „San Siro“ daca vrea sa ramina in cursa pentru titlul de campioana.


Antrenorul „diavolilor“ milanezi, Carlo Ancelotti, crede ca echipa sa va reusi sa se mobilizeze si sa obtina un rezultat pozitiv, care se poate dovedi hotaritor in lupta pentru titlu. Ancelotti se bazeaza in special pe influenta pe care o are in echipa capitanul Paolo Maldini, care reuseste in momentele dificile sa-si capaciteze coechipierii.


Antrenorul torinezilor, Fabio Capello, se confrunta cu unele probleme de lot. Mijlocasul Patrick Vieira, accidentat in meciul Franta – Cipru, pe 12 octombrie, a ratat deja meciurile cu Messina, Bayern Munchen si Lecce. El si-a reluat saptamina trecuta pregatirile, dar nu si-a recapatat forma optima. Capello spera insa sa-l recupereze pe Vieira pentru derbiul de pe „San Siro“.


Programul rundei a 10-a


Astazi se va juca un alt meci echilibrat in etapa a 10-a din Serie A, intre doua dintre reprezentantele Italiei in cupele europene, Sampdoria si Inter Milano.


Echipa la care evolueaza Cristi Chivu, AS Roma, va primi miine vizita formatiei Ascoli, gruparea „giallorossa“ avind moralul ridicat dupa victoria obtinuta miercuri, pe „San Siro“.


Celelalte partide programate miine, in runda a 10-a din Serie A, sint urmatoarele: Chievo Verona – Empoli, Fiorentina – Cagliari, Lecce – Messina, Livorno – Parma, Reggina – Lazio Roma, Treviso – Siena, Udinese – Palermo.


Totti si Veron au fost suspendati


Capitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, nu va juca miine in partida cu Ascoli, el fiind suspendat o etapa de Comisia de Disciplina a Federatiei Italiene de Fotbal. Totti a fost eliminat miercuri seara, in meciul cu Internazionale Milano. De asemenea, in acest meci a fost eliminat si jucatorul echipei Internazionale, Juan Sebastian Veron, in urma unui conflict cu Totti, argentinianul fiind suspendat doua etape.


La rindul sau, antrenorul echipei Inter Milano, Roberto Mancini, a fost sanctionat cu doua etape de suspendare pentru atacurile la adresa arbitrului Roberto Rosetti, pe care il considera vinovat ca a acordat un penalti la al treilea gol al formatiei romane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS