5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEsecul nu intra in calcul

Esecul nu intra in calcul

Universitatea – CS Otopeni


• Stadion „Ion Oblemenco“, astazi, ora 19.00.


• Formatii probabile:


Universitatea: Bornescu – Ciuca, D. Stoica, Mitchell – Dananae, A. Ionescu, Stinga, Saceanu, Velcovici – Dina, Orac. Antrenor: Ovidiu Stinga.


CS Otopeni: Fl. Radulescu – C. Ungureanu, Bica, M. Nicolau, S. Pana – Hidisan, Margarit, Beza, Celpan – Cr. Cojocneanu, R. Bunica. Antrenor: Marian Pana.


• Vor arbitra: V. Stanisteanu – A. Lungu, D. Nitu.


• Observatori: Fl. Voinea, M. Lica.


Avind o evolutie buna in disputa cu FC National, moralul elevilor lui Stinga a crescut simtitor, exceptie facind doar Mircea Bornescu si Josh Mitchell, care se simt vinovati de ratarea loviturilor de departajare ce au condus la eliminarea Universitatii din Cupa României. Singurul obiectiv ramas „in picioare“ este promovarea, insa obstacolele alb-albastrilor nu sint deloc usoare, fiecare partida fiind tratata cu maxima seriozitate, deoarece adversarele sint foarte motivate atunci cind intilnesc echipa din Banie.


Asa va fi si disputa de astazi, cu CS Otopeni, grupare care anul trecut a fost la un pas de Divizia A. Intentia adversarei de a pleca neinvinsa din Banie este foarte clara, dovada fiind sedinta de pregatire sustinuta ieri-seara la lumina reflectoarelor de pe „Ion Oblemenco“. Un real avantaj trecut deja in contul rivalilor este constituit de absenta publicului patimas din tribune, factor care le va permite sa evolueze fara nici un stres.


Universitatea are datoria morala de a spulbera visele elevilor lui Marian Pana, care in etapa precedenta ne-au facut o mare bucurie invingind Petrolul Ploiesti, si asta pentru a se reabilita in fata suporterilor dupa esecurile suferite in ultimul timp. In plus, alb-albastrii nu-si permit sa faca nici un pas gresit pe propriul teren, in primul rind pentru ca si-ar diminua vizibil sansele de a termina turul pe primul loc, apoi pentru ca risca sa-si piarda mentalitatea de invingatori, declansind haosul. Dificultatea misiunii de astazi este constientizata de intreg lotul alb-albastru, care intentioneaza sa transeze rezultatul inca din prima repriza, pentru a nu-si pune in pericol pozitia din clasament. Un motiv in plus pentru a bifa cea de-a noua victorie este sansa de a reveni pe primul loc, in cazul unui rezultat nefast al vilcenilor pe propriul teren in disputa cu Unirea Urziceni.


Asadar, Universitatii nu ii ramine decit sa invinga si sa demonstreze ca poate trece peste pasa nefasta ce a caracterizat ultima perioada, contrazicindu-i in acest fel pe cei care nu cred in redresarea echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS