11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Panduri“ fara valoare

„Panduri“ fara valoare

Pandurii – Otelul Galati 0-2


• Stadion „Mogosoaia“, spectatori: 200.


• A marcat: Munteanu ’17, ’21.


Pandurii: Lung – Isam, Vancea (’84, Glisca), R. Radoi – Bertea, D. Radoi, Osorio (’46, Buia), Ursu (’76, Cristea), Iordache – Verdes, Vintilescu. Antrenor: V. Hizo.


Otelul: Urai – Ghidarcia, Zeciu, Munteanu – Balauru, Macare (’89, Ilie Silviu), Marginean, Izvoranu, Somodean – R. Oprea (’77, Craciun), Badescu (’63. Ungureanu). Antrenor: A. Sunda.


Cartonase gabene: Isam / Somodean.


• Au arbitrat: D. Deca – A. Florescu, C. Florescu.


O greseala a arbitrului originar din Galati, Daniel Deca, si una a portarului Tibi Lung au decis scorul final si calificarea in competitia surprizelor. In 20 de minute, galatenii au marcat de doua ori din faze care nu anuntau nimic si au facut pasul spre sferturile Cupei României.


Antrenorul Viorel Hizo le-a dat posibilitatea celor care au compus primul unsprezece sa demonstreze ca merita sa ramina in lotul echipei Pandurii, dar nici unul nu a dat satisfactie. Jocul haotic al „pandurilor“ l-a descurajat pe Hizo, care a ramas pe banca de rezerve, resemnat in fata amatorismului aratat de elevii sai. „Dulaul“ a mizat pe o linie defensiva inedita, cu Vancea fundas central, iar stoperi Isam si R. Radoi, ultimul investit si cu banderola de capitan.


Vintilescu a avut ocazia sa deschida scorul in minutul 8, dar s-a pierdut in fata lui Urai si a sutat slab in portarul galatean, atragindu-si inca o data reprosurile „Dulaului“. Otelul a inchis bine jocul si o faza banala in careul lui Lung a fost transformata de Deca in penalti pentru Otelul. „Fluierasul“ a vazut ca Isam l-a incomodat pe Oprea si a inventat o lovitura de la 11 metri, care a fost transformata cu emotii de Munteanu. Scorul a luat proportii, Lung fiind coautor la desprinderea oaspetilor. Portarul „pandurilor“ a iesit sub minge la bara a doua si Munteanu a reusit dubla cu o lovitura de cap la coltul scurt.


La pauza, Hizo l-a lasat la cabine pe Osorio si l-a introdus pe Buia, trecind la un sistem 4-4-2, cu Isam si R. Radoi fundasi centrali si Vancea inchizator. „Figo“ a fost singurul fotbalist de la Pandurii care a incercat sa accelereze jocul cu pase din prima, singurele faze de poarta ale oltenilor legindu-se tot de numele sau.Verdes a fost doar cu numele pe teren, neavind nici macar o situatie de gol de-a lungul celor 90 de minute. A fost un joc de slaba factura, cu doua echipe care au pacalit fotbalul, aratindu-si din plin limitele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU