10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupta continua pe ambele fronturi

Lupta continua pe ambele fronturi

Esecul inregistrat la Cimpina a afectat intreg lotul Universitatii, prestatia extrem de slaba demoralizind intreaga suflare alb-albastra, care credea ca infringerea suferita in fata celor de la Unirea Urziceni a fost doar un accident. Din pacate, parcursul excelent si evolutiile increzatoare au cunoscut si reversul medaliei, mediocritatea fiind un cuvint prea blind pentru cele petrecute pe terenul de joc in etapa precedenta. In loc sa cunoasca ascendenta in evolutii de la meci la meci, alb-albastrii au cunoscut regresul, si asta pentru ca se credeau invincibili, cu toate ca la sedintele de pregatire lucrurile pareau in ordine. Oricum, aceasta palma primita trebuie sa-i ambitioneze si sa-i intareasca pentru urmatoarele dispute, atit din Cupa, cit si din campionat, pentru ca lupta este lunga, iar laureatii se vor cunoaste abia la sfirsitul „razboiului“, nu in runda a saptea, asa cum credeau elevii lui Stinga. Si asta pentru a nu compromite acest sezon competitional, la sfirsitul caruia Universitatea are obligatia morala de a termina pe primul loc in clasament, revenind in acest fel pe prima scena.


Constient de lacunele celor care imbraca tricoul alb-albastru, Ovidiu Stinga a strigat ieri „catalogul“ la cantonamentul din Lunca Jiului, unde a purtat o discutie cu intreg lotul despre urmatorul meci, cel cu FC National, pentru a reusi sa-i motiveze si sa-i mentina in „priza“ pe jucatori. In tentativa producerii unei noi surprize in Cupa României, „olandezul“ a vizionat impreuna cu elevii sai citeva inregistrari video cu evolutiile „bancarilor“, incercind impreuna sa gaseasca solutiile tactice pentru a anihila gruparea bucuresteana. Programul juvetilor a continuat cu o sedinta de pregatire, pe terenul secund al Complexului „Ion Oblemenco“, la baza careia au stat actiunile ofensive, atacantii avind rolul de a finaliza cu gol toate contraatacurile si atacurile pozitionale, fapt care adevereste intentia Universitatii de a se califica in faza urmatoare.


Se pleaca de astazi


Intilnirea de miine de la Mioveni, cu FC National, din cadrul optimilor de finala ale Cupei României, este tratata cu maxima seriozitate de intreg staff-ul alb-albastru, care a considerat ca este foarte important ca elevii lui Ovidiu Stinga sa fie odihniti la ora partidei. Astfel, juvetii vor efectua astazi un singur antrenament, de la ora 11.00, pe „Ion Oblemenco II“, unde nu se va pune accent pe conditia fizica pentru a evita eventualele accidentari, dupa care se vor intoarce la cantonamentul din Lunca Jiului. Imediat dupa refacere, alb-albastrii vor urca in autocar si vor porni spre Pitesti, unde vor innopta la hotelul „Iaky“, eliminind in acest fel oboseala care s-ar acumula in cazul in care s-ar pleca cu citeva ore inainte de meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU