11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau mai mult de la mine“

„Vreau mai mult de la mine“

Fara evolutii spectaculoase pina acum, Robert Nita a iesit la rampa cind putini credeau ca o poate face, marcind la Petrosani primul sau gol sub tricoul echipei Pandurii. Doar trei minute si doua atingeri de balon i-au trebuit lui Nita sa restabileasca egalitatea, dupa ce Hizo l-a aruncat in lupta cu zece minute inainte de final. Atacantul de buzunar al oltenilor putea aduce toate punctele in ultimul minut de joc, dar nu a reusit sa-l bata si a doua oara pe Multescu in situatie de unu la unu. Nita nu este multumit de prestatia sa din teren, fiind convins ca publicul si antrenorii asteapta mai mult de la el.


– Ai reusit sa marchezi la a doua atingere de balon.


– Este mai putin important ca am reusit sa marchez eu, imi pare rau ca nu am fructificat si cea de-a doua ocazie, puteam lua cele trei puncte linistiti.


– Te simti in forma, consideri ca ti-ai intrat in mina?


– Este bine ca am marcat si nu am pierdut. Inca sint nemultumit, pentru ca si eu vreau mult mai mult de la mine, nu numai antrenorii, poate si conducerea, poate si suporterii, dar sint pe un drum bun, cred eu.


– Crezi ca Pandurii arata ca o echipa de Divizia A?


– Pandurii este o echipa de Divizia A, mai ramine sa acumulam puncte si sa eliminam greselile personale care ne-au privat de rezultate mult mai bune pina acum.


– Saptamina viitoare aveti un nou meci cu o contracandidata la retrogradare.


– Este un nou meci de sase puncte pentru noi si este foarte important sa cistigam. La Tirgu Jiu nu se mai pune problema sa ne multumim cu un punct, sintem intr-o situatie critica si este foarte important sa cistigam cele trei puncte.


– Daca intrai mai devreme, intorceai rezultatul?


– Daca intram mai devreme poate pierdeam. Este bine ca nu am pierdut si este mai putin important cind am intrat. Ma bucur ca am reusit sa marchez si sper sa am evolutii bune si apreciate de acum incolo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS