13.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Scurte stiri

Futsal, Divizia A


In runda a opta a primei ligi de fotbal in sala, formatia craioveana Energoconstructia s-a intors cu un punct de la Constanta. Oltenii au remizat, 4-4, cu Futsal Municipal, echipa din prima jumatate a clasamentului. Pentru Energo au marcat Stanciu (2), Chiliman si Florescu, antrenorul Vali Nistoran incepind partida cu urmatorul „cinci“: Rizan – Girgel, Cioboiu, Chiliman, Pantelimon. Dupa acest rezultat, echipa craioveana a acumulat 16 puncte si ocupa locul patru in Divizia A, etapa viitoare urmind sa intilneasca, pe teren propriu, pe mult mai slab cotata Clujana Cluj-Napoca. (M.A.)


Comemorare pentru Traian Predulescu


Cu citeva ore inaintea meciului dintre Jiul si Pandurii, la Tirgu Jiu s-a dezvelit o placa comemorativa in amintirea antrenorului de la copii si juniori, Traian Predulescu, decedat in aceasta vara. Placa a fost amplasata linga terenul II de antrenament din Complexul Sportiv care, probabil, va purta numele tehnicianului. Din partea conducerii clubului Pandurii a participat la acest eveniment secretarul general Daniel Baloi, alaturi de colegii celui trecut in nefiinta, copii, juniori si parintii acestora. (C.P.)


Handbal (f) – Divizia A


DWAR Craiova a cistigat in deplasare disputa cu Viitorul Medias, scor 21-14 (8-6), si a urcat pe locul sapte in clasament. Craiovencele au condus aproape permanent pe tabela de marcaj, au intrat cu un avantaj de doua goluri la pauza si s-au detasat clar in repriza a doua, in final invingind la un scor categoric. Echipa pregatita de antrenorul Gabriel Bircina va evolua etapa viitoare pe teren propriu, in compania „lanternei rosii“, CSM Ploiesti. (L.C.)


Handbal (m) – Divizia A


Universitatea Petrolul Craiova s-a impus la doua goluri, scor 31-29, in partida pe care a sustinut-o ieri, in deplasare, in fata echipei Unirea Sinnicolau Mare. Chiar daca la pauza gazdele au condus cu doua puncte (scor 16-14), craiovenii au revenit si au reusit o victorie pretioasa, care ii mentine pe locul sase in clasament. Elevii lui Sevastian Dobeanu au sansa sa-si imbunatateasca zestrea de puncte etapa viitoare, cind vor da piept, pe teren propriu, cu HC Jimbolia, echipa aflata pe ultimul loc in Seria Vest, din care face parte si Universitatea Petrolul Craiova. (L.C.)


Volei (m) – Seria A2


Baietii lui Danut Pascu s-au facut de ris la Slatina, pierzind cu 1-3 intilnirea cu LPS Slatina. Desi echipa gazda este alcatuita din juniori si o invinsesera anterior in doua meciuri de pregatire, craiovenii nu au tratat meciul cu seriozitate si la final a trebuit sa se recunoasca invinsi, contabilizind cea de-a doua infringere din acest sezon. Ciudat este faptul ca echipa antrenata de Danut Pascu nu s-a putut concentra in acest meci, desi jucatorii au fost motivati financiar de club inainte de aceasta disputa. (L.C.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS