18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportO noua infringere sub panou

O noua infringere sub panou

Craiovenii au fost depasiti clar de adversarii din Rimnicu Vilcea


CS Universitatea Craiova a pierdut cu scorul 72-88 partida cu CS Rimnicu Vilcea. Craiovenii sint la a doua infringere din acest sezon, dupa ce in primul meci au cedat in fata echipei Energia Rovinari. Gruparea din Rimnicu Vilcea, mult mai omogena si cu o medie de inaltime peste cea a Craiovei, a facut legea si a lasat prea putine sanse elevilor pregatiti de Paul Nicolae. In plus, acestia din urma si-au facut singuri viata grea, intrecindu-se in pase gresite si ratari din pozitii favorabile.


Mai mult, la recuperare craiovenii au fost clar depasiti in duelurile de sub panou, iar apararea a fost aproape inexistenta spre disperarea antrenorului Nicolae, care aproape ca a transpirat pe margine mai mult decit jucatorii sai aflati in teren. Oaspetii au condus in permanenta ostilitatile si putine au fost momentele in care craiovenii s-au apropiat de adversar pe tabela de marcaj.


Asa s-a intimplat in sfertul al doilea, cind scorul a fost egal, 20-20. Cele doua echipe au mers cap la cap pina la 29-29, dupa care vilcenii s-au desprins decisiv. Astfel, la pauza scorul era 45-36 in favoarea trupei pregatite de Cristi Achim, iar dupa timpul de odihna vilcenii au avut momente cind au condus chiar si la o diferenta de 24 de puncte (scor 58-82). Antrenorul Paul Nicolae a trimis in teren urmatorul „cinci“ de baza: D. Popescu, Lepadat, Antonie, A. Tudor si Icur. Au mai jucat: Gidoiu, Chimoiu, Turcitu, Albu, Peteleaza si Cehan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS