10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCorpodean, laudat de oaspeti, contestat de gazde

Corpodean, laudat de oaspeti, contestat de gazde

Centralul intilnirii, Sorin Corpodean, a fost contestat de gazde la finalul intilnirii, in timp ce oaspetii au vazut un arbitraj impecabil al acestuia, desi a aratat doua cartonase rosii, cite unul de fiecare parte, si a invalidat doua goluri pe motiv de ofsaid, unul pentru Pandurii si celalalt pentru Jiul.


Tehnicianul petrosenenilor l-a acuzat voalat pe Corpodean ca l-a eliminat gratuit pe Piclesan, iar patronul sau, Alin Simota, a catalogat arbitrajul ca fiind smecheresc.


„Cineva imi spunea ca Sorin Corpodean s-a grabit sa dea al doilea cartonas galben lui Piclesan. Eu nu pot sa judec, a fost un arbitraj corect, dar cu regretul ca acea faza a lui M. Gheorghe este gol valabil“, a spus Chirila, fentind diplomat o eventuala suspendare pentru contestarea arbitrajului.


Omologul sau, Viorel Hizo, are numai cuvinte de lauda pentru „fluieras“, multumit de punctul obtinut. „Ce poti sa-i spui lui Corpodean azi? Nu stiu daca cineva poate sa-i reproseze ceva. Nu l-am vazut de mult arbitrind asa de corect, i-a iesit absolut totul“, l-a laudat Hizo pe cel care a impartit dreptatea pe terenul din Petrosani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS