19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSimota cere intelegere

Simota cere intelegere

Echipa Jiul Petrosani are de platit 11,7 miliarde


Patronul divizionarei A Jiul Petrosani, Alin Simota (foto), sustine ca este o greseala ca sportul sa se impoziteze la fel ca o societate comerciala. Simota este de acord ca si cluburile din România trebuie sa-si plateasca datoriile la bugetul de stat, insa acestea sa poata fi achitate esalonat. De asemenea, Simota considera ca termenul limita impus de ANAF, 25 octombrie, este absurd.


„Nu ne permitem sa platim in cinci zile datoriile istorice de ordinul miliardelor de lei. De cind am preluat clubul, am reusit sa platesc o parte din datorii, iar cel mai corect ar fi sa nu ni se blocheze activitatea si sa beneficiem de putina intelegere si de reesalonarea datoriilor“, a opinat Simota.


Clubul Jiul Petrosani are de platit o datorie la bugetul de stat de 11,750 miliarde de lei vechi. In opinia patronului, actiunile dure intreprinse de Sebastian Bodu impotriva lui Gigi Becali, patronul clubului Steaua, sint pure intimidari, care nu fac altceva decit sa blocheze activitatile firmelor conexe, cu care sustine fotbalul. La rindul sau, Simota are mai multe firme in Valea Jiului si echipa Jiul este sustinuta financiar din profitul acestora, la care se adauga sponsorizarile, donatiile, precum si banii de la autoritatile locale si judetene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS