17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Juvetii“ se pot detasa in clasament

„Juvetii“ se pot detasa in clasament

Intilnirea de miine, de la Cimpina, nu este atit de usoara precum pare, lucru constientizat de Ovidiu Stinga si compania. Poiana, antrenata de Stefan Nanu, se afla in plina ascensiune si nu concepe sa esueze in fata propriilor suporteri, din contra, vrea sa confirme invincibilitatea consemnata in ultimele patru runde. O motivatie in plus de a incurca socotelile alb-albastrilor ar mai fi si faptul ca intilnesc liderul la zi al clasamentului si un nume care a reprezentat foarte mult timp fotbalul românesc in competitiile la care actualii coechipieri ai lui Nicusor Banica nu au putut participa decit in calitate de telespectatori.


Atuurile si tactica de joc a gazdelor au fost studiate cu mare atentie de staff-ul tehnic al Universitatii, Ovidiu Stinga vizionind citeva inregistrari cu evolutiile rivalilor pentru a pregati „antidotul“ cu ajutorul caruia elevii sai sa poata bifa victoria.


La antrenamentul sustinut ieri-dimineata pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, „olandezul“ a exersat foarte mult atacurile pozitionale, virfurile Stiintei avind misiunea de a finaliza cu gol toate actiunile pornite de pe flancuri. Stinga a pus mare pret pe ofensiva, pentru ca atacantii sa depaseasca perioada nefasta, caracterizata prin ratari monumentale, si sa poata confirma statutul Universitatii, care are sansa de a se detasa in fruntea clasamentului. Spunem asta datorita programului dificil, din aceasta runda, pe care il au contracanditatele inscrise in lupta pentru promovare. Petrolul Ploiesti are o misiune dificila la Otopeni, cu formatia din localitate, Unirea Urziceni primeste vizita celor de la FC Sibiu, grupare care anul trecut tintea Divizia A, in timp ce Vilcea va da piept cu o echipa redutabila pe teren propriu, Dunarea Giurgiu. Concluzionind, aceasta etapa este favorabila Universitatii, pentru ca nu toate pretendentele podiumului pot cunoaste „succesul“, dar cu o singura conditie: sa invinga la Cimpina.


Ultima „repetitie“


In aceasta dimineata, pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, jucatorii Universitatii vor efectua un ultim antrenament inaintea disputei cu Poiana Cimpina, in urma caruia Ovidiu Stinga va definitiva si lotul. Sedinta de pregatire va fi urmata de o refacere la Cantonamentul din Lunca Jiului, in timp ce seara se va pleca spre locul „bataliei“. Delegatia Universitatii va innopta la doar 30 de kilometri de Cimpina, mai precis la Hotelul „Cota 1.400“ din Sinaia, „juvetii“ urmind sa se prezinte la stadion cu doua ore inainte de meci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS