14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Dacia e buna, dar si noi sintem!“

„Dacia e buna, dar si noi sintem!“

Dacia Mioveni – Minerul Motru


• Stadion „Dacia“, astazi, ora 15.00.


• Formatii probabile:


Dacia: Ilie – Hapaina, Olteanu, Serban – Nila, Stoica, Radu, Craioveanu, Vladu – Stancu, Chelu. Antrenor: Iordan Iftimie.


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Mieila – Patru, A. Popescu, B. Popescu, Stana, Nicoloff – Glisca, Volocaru. Antrenor: Silviu Lung.


• Vor arbitra: R. Dumitru – D. Demetrescu, N. Dobrica.


• Observatori: I. Danciulescu, M. Ezaru


Fiecare deplasare este un prilej pentru imbunatatirea pasivului din clasamentul „adevarului“, acest lucru fiind valabil si pentru Minerul Motru, care are de recuperat trei puncte, chiar daca intilneste astazi una dintre cele mai bune formatii ale seriei. Antrenorul Silviu Lung vrea ca echipa sa sa controleze jocul pe stadionul din Mioveni si sa vina acasa cu puncte, avind incredere in potentialul elevilor sai. „Mergem sa ne jucam sansa si sa ne impunem. Dacia Mioveni este una dintre echipele cele mai bune din serie, dar si noi sintem“, a spus tehnicianul motrenilor, a carui echipa nu a mai cistigat de trei etape.


Juniorul Corcoveanu, care este la lotul national, si Naicu, suparat pe antrenor, sint singurele absente din lotul gruparii gorjene. Naicu n-a revenit la antrenamente de la meciul precedent, cind a gafat la golul marcat de Bunica de la CS Otopeni. Lung este dispus sa-l ierte daca se intoarce, desi a trecut o saptamina, dar in nici un caz nu-l va ruga personal sa revina.


„Eu nu l-am sunat sa-l rog sa se intoarca si nici nu o s-o fac. I-am facut observatie si lui Amzucu si lui Patru si lui Stana si nu s-au suparat. E pacat, deoarece a jucat foarte bine si ne puteam ajuta reciproc“, a sustinut Lung.


Fata de jocul precedent, Lung e hotarit sa faca doua modificari in primul unsprezece, Stana in locul lui Nedelea si juniorul Nicoloff in locul lui Trifu, fiind nemultumit de prestatia fostilor titulari in meciul cu Otopeni. Problema lui Lung ramine lipsa unui mijlocas la inchidere, acesta dorindu-l pe Vancea de la Pandurii, in cazul in care Hizo nu mai are nevoie de el.


„Vancea mi-ar da foarte multa siguranta la inchidere“, a sustinut tehnicianul „minerilor“, care ar mai avea nevoie de un atacant de la divizionara A. Deocamdata Minerul Motru nu poate folosi decit fotbalistii de la Pandurii aflati in lista comuna, iar Vancea nu se afla pe acea lista.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS