15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRemiza lui Radulescu

Remiza lui Radulescu

Minerul Motru – CS Otopeni 1-1


• Stadion „Motru“, spectatori: 300.


• Au marcat: Volocaru ’82 / Bunica ’69


Minerul: Andreescu – Mieila, Balan, Naicu (’76, Soo) – Patru (’89, Oprea), A. Popescu, B. Popescu, Nedelea (’65, Stana), Trifu – Glisca, Volocaru. Antrenor: Silviu Lung.


CS Otopeni: Radulescu – Bindar (’46, Ghita), Ungureanu, Nicolau, Grigoras – S. Pana, Margarit, Beza, Sandu (’55, Cojocneanu) – Ciolpan (’70, Lapadat), Bunica. Antrenor: Marian Pana.


• Au arbitrat: F. Marcu – B. Savulescu, G. Stroe.


Minerul Motru nu a putut trece de CS Otopeni nici in acest sezon, consemnindu-se acelasi scor ca si in campionatul precedent, 1-1. Daca atunci echipa lui Pana a dominat si a obtinut un egal norocos, acum a fost dominata categoric, dar norocul a ramas o constanta a ilfovenilor. Sansa lor a fost portarul Radulescu, care a aparat senzational, salvindu-si echipa in situatii limita, primind la final felicitarile fostului mare goal-keeper Silviu Lung. Fara Amzucu, entorsa la glezna la ultimul antrenament, si juniorul Corcoveanu, la lotul national, antrenorul „minerilor“ a apelat la improvizatii care s-au dovedit simple solutii de conjunctura. Absentele oltenilor au fost speculate de cei de la Otopeni, Bunica reusind sa deschida scorul la primul sut pe spatiul portii lui Andreescu. S. Pana a centrat din corner si masivul atacant al oaspetilor a reluat mingea cu capul, nestingherit, din zece metri.


Juniorul Trifu a fost coplesit de responsabilitate la primul sau joc ca titular si a oferit destule oportunitati de finalizare adversarilor pe partea sa, din fericire ratate. Cojocneanu putea inchide jocul, la 1-0 pentru CS Otopeni, dar s-a pripit in fata lui Andreescu, care a blocat in situatie de unu la unu. Cu zece minute inainte de final, Volocaru a pus latul la sase metri la o minge in careul adversarilor si a readus sperantele in rindurile motrenilor, dar iuresul care a urmat la poarta lui Radulescu nu a fost si eficient. Oprea a avut in cinci minute jucate doua sanse de a transa victoria de partea gazdelor, dar a ratat de fiecare data.


Antrenorul Silviu Lung considera rezultatul injust, amendind lejeritatea cu care fotbalistii sai au tratat faza fixa din care au primit gol. „Dupa o prima repriza mai slaba, am avut o repriza a doua foarte buna in care oaspetii au trecut de doua ori centrul terenului. Este inadmisibil ca din faza fixa, pe o lipsa de marcaj crasa, atacantul advers sa dea gol fara sa fie jenat de nimeni. Cu totul altfel se putea desfasura repriza a doua. Am avut sase ocazii clare de gol din care patru parade ale portarului lor. Din pacate, Radulescu a aparat foarte bine, ne-a lipsit si putina luciditate. Asta este lotul, n-am voie sa ma pling, rezultatele imi apartin“, a spus Lung la finalul jocului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS