12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Gata cu victoriile Sportului la Tirgu Jiu!“

„Gata cu victoriile Sportului la Tirgu Jiu!“

Pandurii – Sportul


• Stadion „Municipal“, miine, ora 15.00.


• Formatii probabile:


Pandurii: Pustinjakovic – Popete, Perisic, Scarlatache, Trofin – Bertea, Osorio, Stefan, Ursu – Vintilescu, Armel. Antrenor: Viorel Hizo.


Sportul: Stancioiu – Oae, Ratiu, Secareanu, Rusu – T. Balan, Lazar, Ferfelea, Stancu, Varga – Mazilu. Antrenor: Dan Petrescu.


• Vor arbitra: V. Berbecaru – N. Meghesan, C. Tripa.


• Observatori: Gh. Nedelescu, I. Muresan.


Echipa Pandurii a intrat ieri in cantonament pentru jocul cu Sportul Studentesc, tehnicianul Viorel Hizo convocind un lot de 20 de fotbalisti cu speranta ca alesii vor face orice sacrificiu sa continue rezultatele bune din ultimele doua etape. „Jucatorii trebuie sa gindeasca la fel ca mine, sa facem orice sacrificiu sa cistigam acest meci care, de la venirea mea, a devenit cel mai important joc. Daca putem sa trecem cu bine de jocul cu Sportul echipa va avea o alta stare de spirit“, a spus Hizo.


Dorin Radoi face parte din lot, desi este accidentat, insa se spera ca va fi recuperat pina la ora meciului. „Accidentarea lui nu este foarte grava si am putea sa-l recuperam cu cite doua sedinte de fizioterapie pe zi. Sper sa pot sa-l folosesc. In jocul cu Bistrita a fos un jucator foarte util, care poate sa-mi scoata adversar din joc, care are cit de cit precizie in executii“, a explicat tehnicianul alegerea sa. Perisic, R. Nita si Trofin vin si ei dupa accidentari, dar sint refacuti pentru meciul cu „studentii“.


„Dulaul“ ar vrea ca o victorie cu Sportul ca confirme rezultatul bun de la Cluj si totodata sa intrerupa seria succeselor bucurestenilor la Tirgu Jiu. „Avem nevoie de continuitate, de o victorie care sa confirme ca victoria de la Cluj nu a fost o intimplare. Astept mai mult de la jucatori, astept ca atitudinea lor sa fie una pozitiva, fiindca nu poate sa existe o traditie in jocurile cu Sportul Studentesc si acel sir al victoriilor pe care Sportul le-a obtinut la Tirgu Jiu cred ca ar trebui intrerupt. In acest moment au increderea necesara pentru a trece de un adversar dificil“, si-a motivat Hizo echipa. Ultima confruntare a celor doua echipe a avut loc in Divizia B, acum doua sezoane, cind bucurestenii s-au impus in ambele intilniri, 4-0 pe teren propriu si 3-2 la Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS