Acasă Sport Energo vizeaza a cincea victorie

Energo vizeaza a cincea victorie

-

In runda a saptea a primei divizii de fotbal in sala, formatia craioveana Energoconstructia va intilni miine, de la ora 19.00, pe teren propriu, echipa Cosmos Pitesti, o divizionara B care a fost promovata in A dupa etapa a treia, in locul celor de la MB Pandurii Tirgu Jiu, retrasi din competitie din lipsa de sustinere financiara. Elevii lui Vali Nistoran se prezinta in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii dupa succesul de la Bucuresti, cu Eurolines, 6-3, si si-au propus a cincea victorie din campionat, cu care sa se mentina in plutonul fruntas. In prezent, craiovenii au acumulat 12 puncte si se situeaza pe locul cinci in clasament. La Energo vor reveni Girgel si Cioboiu, care au fost accidentati.


Celelalte partide ale rundei a saptea: CIP Deva – Poli Timisoara, MGA – Eurolines, Mühlbach Sebes – Futsal Constanta, ACS Odorheiu Secuiesc – Clujana Cluj Napoca, Athletic Club Bucuresti – United Galati, Silvanus Resita – ACS 3 Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

1 COMENTARIU

Foşti angajaţi ai Petrom, atenţie la ofertele de cesiune a acţiunilor!

Guvernul va trebui să dea foştilor angajaţi Petrom acţiuni de până la 8% din capitalul social. O firmă face ofertă de cesiune a acţiunilor la un preţ de cinci ori mai mic decât preţul pieţei.

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...