18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportArmata Craiova vrea sa ramina neinvinsa

Armata Craiova vrea sa ramina neinvinsa

Armata Craiova se pregateste pentru cea mai importanta partida din acest sezon. Gruparea din Valea Fetii va sustine astazi, pe teren propriu, de la ora 15.00, partida cu Alprom Slatina. Un meci asteptat cu deosebit interes in Banie, intre doua echipe care nu au cunoscut infringerea in acest sezon, in Seria C5. Armata Craiova a obtinut sase victorii din tot atitea meciuri si are maximum de puncte (18), ocupind locul intii in Seria C5. Alprom Slatina este cea de-a doua echipa neinvinsa din aceasta serie, contabilizind insa numai doua victorii si patru remize. Cu zece puncte acumulate pina in prezent, formatia din Slatina se gaseste pe locul cinci.


Antrenorul craiovean Mugurel Gusatu a anuntat ca echipa sa va trata cu maxima seriozitate acest meci, pentru ca vrea sa obtina cea de-a saptea victorie din campionat. „Este o partida derbi in serie. Cred ca va fi un meci greu pentru noi, pentru ca Alprom este neinvinsa in acest campionat, are citiva jucatori cu experienta care au evoluat in Divizia B si cu siguranta isi doreste sa ne incurce“, a spus ieri Mugurel Gusatu.


De cealalta parte, oaspetii, chiar daca recunosc superioritatea adversarului, vin sa-si joace sansa, fara sa-si anunte cu surle si trimbite ambitiile. „Noi avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Sintem neinvinsi printr-o conjunctura, dar nu ne facem planuri prea mari. Armata are prima sansa, este o echipa omogena, care a jucat mult timp impreuna, si nu trebuie neglijat faptul ca este echipa de pe locul intii. Venim la Craiova sa facem o figura frumoasa in masura in care vom fi in stare“, a declarat ieri Cristi Schiau, directorul executiv al clubului Alprom Slatina.


Partida va fi arbitrata la centru de Andrei Risnoveanu, din Ilfov, ajutat la cele doua linii de Valentin Tone si Lucian Stamanichi, ambii din Bucuresti. De asemenea, observatorul meciului este tot din Capitala, Mircea Mihail.


Gusatu nu crede in minuni


Antrenorul Gusatu crede ca asa-zisa implicare financiara a Primariei Craiova in viitorul apropiat la echipa de fotbal pe care o pregateste este o simpla supozitie. „Faptul ca domnul Corneliu Andrei Stroe a fost numit presedinte de onoare la clubul nostru a dat nastere la aceste speculatii. Cel putin eu nu am detalii despre o eventuala implicare a edililor locali in ceea ce priveste sustinerea clubului Armata. Stiu ca trebuie sa pregatesc foarte bine echipa si sa ii motivez pe jucatori pentru a evolua la victorie in fiecare meci. Asta este datoria noastra“, a mai spus Gusatu.


Puncte albe pentru zile negre


Scoala de Fotbal „GP“ va avea o misiune grea pe terenul celor de la Building Vinju Mare, echipa care a anuntat ca vrea sa revina in esalonul secund, in timp ce Universitatea II Craiova joaca in deplasare impotriva celor de la FC Olt Scornicesti intr-un meci in care ambele combatante sint prinse in hora retrogradarii.


Dunarea Calafat primeste vizita echipei Oltul Slatina, partida in care echipa de pe malul „batrinului fluviu“ are nevoie de cele trei puncte pentru a se tine la distanta de zona periculoasa a clasamentului. Aceeasi este si situatia Chimiei Craiova, care va trebui sa faca fata celor de la Severnav Severin. Celelalte doua partide ale etapei sint Progresul Corabia – Arsenal Motru si Agromec Simian – Minerul Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS