17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSelectionerul Heliskoski este ingrijorat

Selectionerul Heliskoski este ingrijorat

Inainte de meciul cu tricolorii, tehnicianul reprezentativei Finlandei, Jyrki Heliskoski, s-a aratat extrem de ingrijorat de faptul ca se confrunta cu destule probleme de efectiv. Mijlocasul Aki Riihilahti s-a accidentat miercuri, in timpul meciului amical pe care finlandezii l-au cistigat, cu scorul de 3-0, in fata echipei FC Espoo, si a devenit incert pentru jocul de astazi, la fel ca si fundasul Toni Kallio, care a suferit o leziune. In plus, alti cinci componenti de baza ai nationalei nordice, Mika Vayrynen, Jari Litmanen, Petri Pasanen, Hannu Tihinen si Henri Scheweleff, sint indisponibili.


„Cu cit se schimba mai multi jucatori, cu atit se schimba sistemul si apar probleme. Voi incerca sa alcatuiesc o echipa de start cit mai buna, dar acum nimeni nu stie cine va juca. In acest moment, echipa de start pentru meciul cu România este ca un joc de puzzle“, a spus selectionerul Finlandei, care nu stie daca poate conta tot meciul pe atacantii Mikael Forssell si Paulus Roiha.


Cu toate aceste indisponibilitati, mijlocasul Joonas Kolkka a atras atentia românilor ca, desi nu mai are sanse de calificare, echipa Finlandei nu trebuie subestimata. „Vom fi un adversar tare pentru România si Cehia. Incercam sa scoatem rezultate cit mai bune in cele doua partide“, a spus Kolkka.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS