25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Scurte stiri

Molipsiti de Apetrei


Dupa nefericitul episod cu Gabriel Apetrei si Valerian Girla, a venit rindul altor fotbalisti din lotul Universitatii sa calce strimb, Alexandru Piturca si Daniel Orac. In noaptea premergatoare intilnirii cu Minerul Motru, cei doi au dorit sa „marcheze“ si la cazino, ruleta aducindu-le in schimb mai multe neplaceri decit s-ar fi asteptat. Cum oficialii clubului alb-albastru au aflat despre isprava lor, nu mai ramine decit sa stabileasca pedepsele, care, dupa regulamentul de ordine interioara, pot conduce, la fel ca in cazul lui Apetrei, pe linga o amenda usturatoare, si la o suspendare de citeva luni. Soarta celor doi atacanti o vom afla abia marti, cind se va intruni Consiliul Director. (A.V.)


McBreen mai are de luat bani


Plecat de la Universitatea pe usa din dos, in urma cu doi ani, Daniel McBreen a ales sa joace in Scotia, la Falkirk, insa contractul sau cu gruparea alb-albastra a ramas inca needificat. Primind doar o parte din banii datorati, atacantul australian a inaintat, anul trecut, un memoriu catre FRF, iar Universitatea risca, in cazul neplatii, sa fie depunctata. McBreen a acceptat varianta lui Dinel Staicu de a primi banii in rate, insa rocada consemnata in vara trecuta a condus la pierderea contului in care trebuia livrata suma datorata. Ieri, pe adresa clubului alb-albastru a sosit o noua hirtie, prin care Universitatea este obligata sa faca o plata de 40 de mii de dolari catre fostul sau angajat, in caz contrar riscind sa nu fie programata in campionat. (A.V.)


Stinga, multumit de adversarul din Cupa


Tragerea la sorti a optimilor Cupei României pare sa fie pe placul lui Ovidiu Stinga, care s-a aratat increzator in sansele elevilor sai de reusita in fata celor de la FC National. „Am picat cu cine ne-am dorit. FC National este un adversar bun, de calibru si cu traditie in fotbalul românesc, dar sper sa profitam de faptul ca traverseaza o perioada nu prea fasta. O sa ne jucam sansa pina la capat“, a spus Stinga. (A.V.)


Divizia D – Gorj


Campionatul judetean Gorj programeaza astazi, de la ora 16.00, partidele etapei a VI-a, intermediara: Petrolul Ticleni – Paringul Sadu, Rostramo Tirgu Jiu – AS Dragutesti, Stiinta Pestisani – Dinamo Stanesti, Viitorul Negomir – Viitorul Catunele, Recolta Balesti – AS Stejari, Stiinta Turburea – Universitatea Tirgu Jiu, Energetica Tismana – Dumbrava Cilnic, Unirea Dragotesti – Vulturii Farcasesti. (C.P.)


Divizia D – Dolj


In prima liga doljeana, astazi, de la ora 16.00, este programata etapa a 11-a. Iata meciurile din aceasta penultima runda intermediara a turului: Progresul Bailesti – Progresul Segarcea, Recolta Ostroveni – CFR Craiova, Gaz Metan Pielesti – ASF Mirsani, Dunarea Bechet – Fortuna Craiova, Standard Simnicul de Sus – Viitorul Bradesti, Fulgerul Mirsani – Vinatorul Desa, Avintul Isalnita – Unirea Leamna, UT Dabuleni – ASO Filiasi. (M.A.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS