14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAu trecut testul cu bine

Au trecut testul cu bine

Universitatea – Armata 1-0


• Stadion „Tineretului“, spectatori: 150.


• A marcat: Curteanu ’61.


Universitatea: Neagoe – Anghel, Craciunescu, Curteanu – Argintaru, Covalenco, D. Mihai, Gingioveanu, Firtulescu – Dina, Iancu. Au mai jucat: Zuleam, A. Tudor, Barboianu, Papala, Bica, R. Bistriceanu, G. Ionescu, J. Ion, I. Marin. Antrenor: Ovidiu Stinga.


Armata: Poenaru – Dinu, Marinica, Gusatu, Mirea, Sandu – Mandea, Chiliman, Turcila – Boroiban, Radut. Au mai jucat: Ciuca, Badoi, Enache, Teodosiu, Stanculescu, Stamin, Stoian, Bica, Vilvoi. Antrenor: Mugurel Gusatu.


• Cartonas rosu: Turcila ’86.


Amicalul sustinut ieri de Universitatea in compania concitadinei Armata si-a atins scopul, Ovidiu Stinga (foto) declarindu-se multumit de evolutia jucatorilor de la „satelit“, in timp ce Mugurel Gusatu s-a ales cu un indisponibil, Dinu accidentindu-se destul de grav.


Inceputul de partida a consemnat un joc de tatonare nu foarte spectaculos, ocaziile de poarta putind fi numarate pe degetele unei singure miini. Indemnati de la marginea terenului de Ovidiu Stinga, alb-albastrii au indraznit mai mult in faza ofensiva, Gingioveanu si Dina trecind de doua ori pe linga deschiderea scorului, suturile acestora fiind blocate de portarul „militarilor“. Nici divizionara C nu s-a lasat mai prejos, insa Boroiban si Turcila nu au reusit deschiderea scorului.


Schimbarile efectuate de Mugurel Gusatu dupa pauza nu au dat roade, la cirma jocului aflindu-se tot „copiii“ pregatiti de George Bita. Unicul gol al intilnirii a fost trecut in contul lui Paul Curteanu, cel care a reluat cu capul centrarea lui A. Tudor, din lovitura libera. Finalul intilnirii de pe „Tineretului“ a fost destul de incins si datorita greselilor de arbitraj ale centralului Valentin Tudor, Armata cautind cu disperare golul egalizator. Sansa de 1-1 a fost ratata chiar in ultimul minut de joc, lovitura libera executata de Teodosiu trecind de putin pe linga poarta lui Ciuca, spre bucuria „sperantelor“ alb-albastre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS