8.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„As fi vrut sa joc mai tirziu impotriva Stiintei“

„As fi vrut sa joc mai tirziu impotriva Stiintei“

Cu 14 puncte acumulate dupa opt etape, FC National ocupa locul cinci in Divizia A, dar echipa bancara traverseaza o perioada mai grea. Dupa demisia antrenorului Roberto Landi, friiele gruparii bucurestene au fost preluate de Catalin Necula, insa zilele acestuia la cirma echipei par numarate. In lotul lui FC National se regasesc sapte fotbalisti care au evoluat fie la Universitatea, fie la echipe din Craiova. Din prima categorie fac parte Zeno Bundea, Ionut Savu si Ovidiu Burca. Acestora li se adauga fostii jucatori ai Extensivului, Robert Ghindeanu si Mihai Panc, care au fost la un pas de a ajunge in Banie in citeva rinduri, iar lista este inchisa de mult mai tinerii Nicu Ducu si Eugen Rioseanu, proveniti de la Scoala de Fotbal „Gica Popescu“. Dupa antrenamentul de ieri dupa-amiaza al bancarilor, l-am contactat pe Zeno Bundea, care aflase deja numele adversarei din optimile Cupei României.


– Zeno, esti pregatiti sa infrunti Universitatea?


– Sint. Ce sa zic? N-am incotro. Asa este la fotbal. Trebuie sa joci impotriva oricarui adversar, chiar si atunci cind acesta este o echipa la care te-ai simtit foarte bine, asa cum a fost Universitatea Craiova.


– Ai marcat deseori in meciurile de cupa. Vrei sa faci acest lucru si in meciul cu Universitatea?


– Eu imi doresc sa dau gol in fiecare meci, dar cel mai important este ca echipa mea sa cistige. Chiar daca voi marca impotriva Stiintei, nu ma voi bucura exagerat si nu o voi lua ca pe o razbunare.


– Ai vorbit cu ceilalti olteni din lot. Ei ce au zis?


– N-am apucat sa schimbam prea multe impresii. Si ei stiu ca va fi un meci special, avind in vedere orgoliile care sint la Craiova.


– Cum se vede Craiova din Capitala?


– Se vede bine. Am urmarit traseul Universitatii in acest tur de campionat si ma bucur ca este pe primul loc. Pacat ca actualul patron nu se intelege cu autoritatile locale. S-ar putea face o echipa mult mai puternica acolo.


– Dupa ce alb-albastrii au eliminat pe CFR Cluj se gindesc la un parcurs cit mai lung in Cupa României. Ţi-e teama de forta oltenilor?


– Teama nu imi este. FC National este o echipa experimentata, mai omogena, care are in componenta jucatori maturi si eu consider ca avem prima sansa. Nu exclud insa posibilitatea unei noi surprize, pentru ca in fotbal este posibil orice. De aceea nu prea imi convine ca jucam cu Universitatea in optimi. As fi vrut sa joc mai tirziu impotriva Stiintei, in semifinale sau, de ce nu, in finala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS