10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMeciul Uzbekistan - Bahrein se va rejuca

Meciul Uzbekistan – Bahrein se va rejuca

La inceputul acestei saptamini, FIFA a decis ca rezultatul meciului de baraj pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2006, zona Asiei, dintre Uzbekistan si Bahrein, scor 1-0, sa fie anulat, urmind ca partida sa se rejoace. FIFA a luat aceasta decizie din cauza unei erori comise de arbitrul japonez al intilnirii, Toshimitsu Yoshida, in cursul meciul disputat simbata, la Taskent.


La scorul de 1-0 pentru Uzbekistan, arbitrul a dictat penalti in favoarea gazdelor, pe care Server Djeparov l-a transformat. Yoshida insa nu a validat golul, deoarece un jucator uzbek a intrat in suprafata de pedeapsa in timpul executarii penaltiului.


Arbitrul a indicat lovitura libera indirecta pentru Bahrein, in loc sa dicteze repetarea penaltiului.


Rejucarea meciului va avea loc tot la Taskent, pe 8 octombrie, iar returul se va disputa la Manana, patru zile mai tirziu.


Cistigatoarea dublei manse dintre Uzbekistan si Bahrein va disputa barajul decisiv pentru calificarea la Cupa Mondiala in compania ocupantei locului patru din zona CONCACAF. Selectionatele Bahreinului si Uzbekistanului nu s-au calificat pina in prezent la un turneu final de Cupa Mondiala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS