5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSchimbari de trei puncte

Schimbari de trei puncte

Minerul Motru – FC Sibiu


• Stadion „Motru“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Ion Constantin – Soo, Nedelea, B. Popescu, A. Popescu, Corcoveanu – Volocaru, Glisca. Antrenor: S. Lung.


FC Sibiu: Curiman – Buican, Iagaru, Cosma – Miron, Gradinar, Codrin, Costin, Szeghedi – Ignat, Corfar. Antrenor: M. Marian.


• Vor arbitra: M. Bocaneala – A. Florescu, C. Florescu.


Daca sezonul trecut meciul dintre Minerul Motru si FC Sibiu avea incarcatura unui joc decisiv in lupta pentru promovare, in prezent lucrurile nu mai stau deloc asa. Ambele grupari si-au propus o clasare pe la mijlocul clasamentului, care sa le mentina in Divizia B, au schimbat antrenorii, iar ardelenii au facut mai mult decit atit, inlocuind si jucatorii. Doar trei supravietuitori din campionatul trecut mai sint in gruparea de pe Cibin, Buican, Szeghedi si Corfar, ardelenii apelind la sprijinul divin in speranta ca vor obtine ceva puncte la Motru. Schimbari, dar in bine, s-au produs si la Motru, unde antrenorul Silviu Lung i-a invatat pe „mineri“ ce inseamna invincibilitatea, valoarea lotului fiind crescuta prin achizitionarea unui international de juniori, Corcoveanu, sau a unor fotbalisti de Divizia A, Naicu, Mieila sau Nedelea. Nemultumit de evolutia elevilor sai la Cimpina, Lung va opera citeva modificari in primul unsprezece, Naicu, Patru, Stana si Oprea sarind din schema pentru acest joc. Naicu acuza probleme medicale, inlocuitorul sau urmind sa fie ales intre Ion Constantin si Mieila, Stana este pedepsit pentru ca a jucat bolnav la Cimpina si nu a comunicat acest lucru conducerii tehnice, Volocaru este preferat lui Oprea in atacul gazdelor, iar Soo ii va lua locul lui Patru, sters in primul joc.


Lung a studiat adversarul in prima etapa si a remarcat jocul bun pe faza de aparare, dar gindurile sale se indreapta numai spre cele trei puncte. „Numai la victorie ne gindim. Trebuie sa facem orice pentru cele trei puncte“, a spus tehnicianul „minerilor“.


Portarul Munteanu a fost exclus din lot pentru ca nu s-a prezentat la un antrenament si, mai mult, le-a urat colegilor sai sa se intoarca de la Cimpina cu cit mai multe goluri in plasa. Munteanu s-a suparat deoarece a pierdut lupta pentru titularizare cu Andreescu, iar tehnicianul Silviu Lung nu a acceptat actele de indisciplina ale fotbalistului, invitindu-l sa-si caute alta echipa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS