5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRednic, amenintat cu decapitarea

Rednic, amenintat cu decapitarea

Patronul echipei Rapid, George Copos, l-a demis luni seara pe antrenorul Razvan Lucescu, facindu-le oferte antrenorilor Mircea Rednic si Ladislau Bölöni. Fanii giulesteni s-au revoltat si l-au amenintat cu decapitarea pe Mircea Rednic, deoarece au considerat ca acesta l-a determinat pe Copos sa ia aceasta decizie prin intermediul unuia dintre sponsorii Rapidului cu care „Puriul“ este prieten.


Rednic a recunoscut ieri ca a fost amenintat de suporterii echipei din Giulesti: „Au fost mesaje urite, pe care nu le inteleg. Nu e normal sa protestezi impotriva antrenorului cu cele mai mari performante din istoria Rapidului. M-au amenintat cu moartea, ca ma decapiteaza, daca ma intorc in Giulesti, ca nu stiu ce fac familiei mele. Daca au ceva, sa protesteze impotriva conducerii, pentru ca eu n-am nici o vina. Eu sper ca autoritatile sa ia atitudine si sa rezolve aceasta problema. Oricum, eu n-o sa-i uit pe cei care m-au amenintat. Mai sint si prosti, pentru ca stiu toate numerele de telefon de pe care am fost sunat“, a precizat Rednic.


Presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a detonat bomba ieri, la prinz, anuntind ca Razvan Lucescu va ocupa in continuare functia de antrenor principal al echipei. Decizia pastrarii tehnicianului a fost luata de Consiliul Director al FC Rapid, dupa ce Copos s-a consultat marti dimineata cu jucatorii rapidisti, care l-au sustinut pe Razvan Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS