5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRapid nu mai poate pierde calificarea

Rapid nu mai poate pierde calificarea

Rapid – Vardar Skopje 3-0


• Stadion „Giulesti – Valentin Stanescu“, spectatori: 6.000.


• Au marcat: D. Niculae ’44, ’50, Maldarasanu ’66.


Rapid: Minca – M. Constantin (’46, Perja), Maftei, Fl. Moldovan – Badoi, Maldarasanu, R. Stancu, I. Stancu – Vasilache (’69, Ilyes) – D. Niculae (’80, Burdujan), Buga. Antrenor: Razvan Lucescu.


Vardar Skopje: Kmetovski – Gligorov, Brankovici, Markovski, Tanevski – Ristovski, Tasevski, Serafimovski, Demiri (’71, Kostovski), Tricovski – Naumov. Antrenor: Vujadin Stanojkovici.


• Cartonase galbene: D. Niculae, R. Stancu / Serafimovski, Markovski, Kostovski.


• Au arbitrat: B. Sandmoen – F. Andaas, J. Randen (toti din Norvegia).


Rapid Bucuresti a reusit sa se impuna joi seara, cu 3-0, in fata formatiei macedonene Vardar Skopje, intr-un meci din prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA. Echipa oaspete nu a avut nici o intentie ofensiva, aparindu-se tot meciul, elevii lui Razvan Lucescu intrebuintindu-se serios pentru a depasi blocul defensiv macedonean.


Rapid a deschis scorul abia cu un minut inainte de finalul primei reprize, prin Daniel Niculae, care a reluat cu capul, din plonjon, o centrare de pe partea dreapta a lui Valentin Badoi. Dupa pauza, acelasi Daniel Niculae a majorat diferenta, in minutul 50, cind a inscris cu un sut din foarfeca laterala, din interiorul careului de sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Vasile Maftei. Marius Maldarasanu a ridicat scorul la 3-0 in minutul 66, invingindu-l pe portarul macedonean Kmetovski cu un sut de la 20 de metri. Singura ocazie de gol a macedonenilor s-a produs in minutul 76, Gligorov sutind in transversala de la 25 de metri.


Lucescu: „Sint multumit de rezultat“


Razvan Lucescu a spus la conferinta de presa ca este multumit de rezultatul inregistrat in meciul cu Vardar Skopje, avertizindu-si insa elevii sa trateze cu atentie si partida retur din Macedonia.


„Sint multumit de rezultat, dar trebuie sa tratam cu atentie si returul de peste doua saptamini. A fost un joc destul de greu pentru noi. Vardar a venit cu gindul de a se inchide in defensiva, de fapt a facut niste baricade in fata portii, lucru care nu ne-a permis sa ajungem in fata portii in prima repriza. Am avut rabdare, chiar daca inceputul nostru a fost usor ezitant. Ne-am revenit, am macinat jocul si am reusit sa deschidem scorul prin Niculae“, a spus Lucescu.


Tehnicianul giulestenilor a afirmat ca in repriza secunda jucatorii sai au fost egoisti. „A doua repriza a fost la discretia noastra, iar dupa 3-0 am fost egoisti, am ratat niste ocazii, am incercat sa marcam goluri si sa ne afirmam, dar acesta este fotbalul. Rezultatul putea fi mai mare dupa entuziamul care era in tribuna“, a opinat Lucescu.


La rindul sau, Daniel Niculae a afirmat ca partida de la Skopje va fi foarte dificila. „Nu stiu daca se mai poate pierde calificarea, insa avem un meci foarte greu la Skopje, pentru ca au niste jucatori foarte rai“, a precizat Niculae.


Antrenorul echipei Vardar Skopje, Vujadin Stanojkovici, nu a fost prezent la conferinta de presa, deoarece nu a putut beneficia de serviciile translatorului, care nu a mai venit la sala de conferinte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS