10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportConstient de lacune

Constient de lacune

Imediat dupa ultimul fluier al intilnirii dintre Universitatea si FC Oradea, Ovidiu Stinga (foto) s-a aratat nemultumit de prestatia elevilor sai, de circulatia balonului si de viteza jocului in ansamblu.


„Sper ca in perioada ramasa pina la inceputul campionatului sa rezolvam si problemele din sistemul de joc. Sint citeva lucruri care m-au nemultumit total, unii jucatorii nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, nu s-au concentrat suficient si asta s-a vazut. Suferim la capitolul viteza, dar sper sa rezolvam din mers acest lucru“, a spus Stinga.


Antrenorul-manager a afirmat ca lotul Universitatii va fi definitivat dupa ultimele doua intilniri din perioada precompetitionala, cea cu Dunarea Giurgiu, respectiv FCM Tirgoviste, insa nu exclude posibilitatea sa mai apara citeva modificari de ultima ora. „Mai avem de disputat doua partide amicale, dupa care ma voi pronunta asupra nucleului de jucatori pe care ma voi baza. Imi doresc sa acoperim unele posturi deficitare, cel de fundas dreapta si cel de mijlocas coordonator, pentru ca improvizatiile facute nu au dat randament. In plus, ne lipseste acea sclipire de la mijlocul terenului“, a adaugat Stinga, care nu exclude posibilitatea de a-si ajuta elevii din teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS