10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu a lasat o impresie buna

Mutu a lasat o impresie buna

Campioana Italiei, Juventus Torino, a esuat miercuri seara in Cupa TIM, un triunghiular desfasurat la Trieste, la care au mai participat formatiile AC Milan si Inter Milano. Trupa lui Capello a fost codasa miniturneului care cuprinde meciuri de 45 de minute, fiecare cu fiecare, urmate, in caz de egalitate, de lovituri de departajare. Pentru victorie in timpul regulamentar de joc se acordau trei puncte, pentru succes la penaltiuri doua puncte, iar in cazul unui esec dupa loviturile de departajare numai un punct. Bianconerii au pierdut ambele reprize cu rivalele din Milano, dupa 1-2 cu AC Milan si 0-1 cu Inter, formatie care a cistigat competitia.


In privinta lui Adrian Mutu, acesta a stat pe banca la primul meci al lui Juventus, cel cu Milan. Fabio Capello i-a folosit in atac, in disputa cu rossonerii, pe Ibrahimovici si pe Trezeguet. Francezul a inscris golul de onoare, in timp ce Ibrahimovici a fost o deziluzie, faultindu-l pe Nesta in propriul careu, penalti, din care Vieri a deschis scorul. Drept urmare, in cele 45 de minute din fata nerazzurrilor, Capello l-a trimis in teren pe Mutu, iar românul nu a dezamagit. A intrat in combinatii, s-a batut pentru fiecare minge si a facut presing cind a fost nevoie. Ar fi putut chiar marca in minutul 10, dar sutul sau din lovitura libera, prin zid, aproape de colt, a fost respins in corner de portarul Carini. „Briliantul“ a mai iesit o data in evidenta in minutul 21, cind l-a deschis superb, cu calciiul, pe Vieira, dar bomba francezului adus recent de la Arsenal a lovit bara. Tot in transversala a tras si Del Piero (’24). Daca Juve nu a reusit sa inscrie, a facut-o Interul. Dejan Stankovici i-a pasat ideal lui Martins, care nu a ratat cu poarta goala, aducind victoria si trofeul in tabara nerazzurra, si lasindu-i pe torinezi fara nici un punct.


Rezultatele triunghiularului de la Trieste: AC Milan – Inter Milano 0-0 (4-5 la penaltiuri), Juventus – AC Milan 1-2 (Trezeguet ’38 / Vieri ’10-pen., Rui Costa ’24), Inter Milano – Juventus 1-0 (Martins ’43). Clasament final: 1. Inter 5 p, 2. Milan 4 p, 3. Juventus 0 p.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS