16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSe bat sau se pupa?

Se bat sau se pupa?

Pentru echipa Pandurii, ecuatia promovarii s-a simplificat foarte mult. Cu sase victorii din tot atitea etape ramase pina la finalul campionatului, echipa lui Sandoi va fi in Divizia A. Rezultatele indirecte nu mai conteaza in acest moment pentru gorjeni, daca acestia vor stringe punctajul maxim. Tehnicianul tirgujienilor este convins ca nici una dintre cele patru echipe care se bat pentru promovare nu va obtine numai succese pina la final, rugindu-se ca exceptia sa fie totusi Pandurii. „Se vor mai pierde puncte pina in ultima etapa. Sa dea Dumnezeu sa fim noi echipa care va bate tot“, a afirmat Sandoi.


Cinci jucatori gorjeni sint la limita suspendarii, acestia fiind nevoiti sa se protejeze pentru a nu risca o suspendare pentru urmatorul joc din deplasare, dar nici nu trebuie sa riste pierderea vreunui punct cu FC Caracal. Unul din punctele slabe in acest retur in jocul „pandurilor“, atacul, pare ca si-a revenit la Alexandria, Sandoi fiind multumit de jocul celor doua virfuri, Ilie si Vintilescu, nu atit ca au marcat, ci prin felul cum s-au miscat pe teren. De asemenea, unul dintre jucatorii capabili sa finalizeze, Romica Buia, a fost incurajat de catre vicepresedintele clubului Viorel Temelescu sa incerce mai mult sutul spre buturile adverse, amintindu-i o clauza din contract care prevede cresterea cu 500 de euro la fiecare trei goluri reusite de ex-timisorean. Sandoi nu are probleme de lot, cu exceptia vechilor indisponibilitati, Popete suspendat si Lacoviste, Scarlat, Nica si Arcanu accidentati.


La rindul lor, caracalenii, care sint de luni in cantonamentul de la Deveselu, au avut ieri un antrenament de dimineata, iar aseara au ajuns in Tirgu Jiu. Pentru intilnirea de astazi, antrenorul Ungureanu nu-i are la dispozitie pe Nauiu (suspendat pentru cumul de patru cartonase galbene) si Savulescu (accidentat la antrenamentul de luni). Velcovici si-a ispasit in runda trecuta etapa de suspendare.


Nae Ungureanu a afirmat: „Nu cred ca acest meci poate fi considerat derbi, deoarece nu este o intinire intre echipe din fruntea clasamentului. FC Caracal, deocamdata, este clasata pe un loc modest. Putem spunea doar ca este un derbi oltenesc. Pentru noi, aceasta intilnire este obisnuita, ca orice intilnire din deplasare. Speram sa nu pierdem. Este un meci dificil pentru gazde, pretendente la promovare, nu si pentru noi. Cele doua formatii se cunosc bine deoarece, de-a lungul anilor, s-au intilnit deseori. Chiar daca FC Caracal s-a numit FC Craiova sau Extensiv, meciurile cu Pandurii au fost foarte disputate, cu scoruri strinse si chiar imprevizibile“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS