10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNimeni nu mai vrea Universitatea!

Nimeni nu mai vrea Universitatea!

In ultima vreme, oamenii din anturajul lui Dinel Staicu au lansat zvonul conform caruia pantronul Universitatii i-a vindut clubul lui Gigi Netoiu in schimbul a doua milioane de euro. „Trompetistii“, cointeresati sau nu, au publicat aceasta informatie, facind astfel jocurile lui Dinel, care doreste sa creasca pretul de vinzare al gruparii pe care o conduce prin aparitia in presa a fel de fel de oferte de cumparare pe care le-ar avea pentru Universitatea. Din cite se pare, Staicu nu intentioneaza sa vinda, insa se foloseste de aceste speculatii pentru a abate atentia fanilor olteni de la problemele reale ale echipei pe care a adus-o in pragul dezastrului.


Pentru a pune capat speculatiilor, Gigi Netoiu a spus ieri ca nu mai este interesat de cumpararea Stiintei. Actualul vicepresedinte al clubului Dinamo a adaugat ca va mai ajuta Universitatea Craiova cu prime de joc la meciul cu Gloria Bistrita, care se va disputa vineri, dupa care nu va mai avea nici un fel de legatura cu gruparea olteana.


„Eu nu mai am nici o legatura cu Dinel Staicu sau cu Craiova. Am incercat sa cumpar clubul, nu s-a putut, gata, ramin la Dinamo. Eu ii mai ajut cu prime de joc la meciul cu Gloria Bistrita, dupa care nu voi mai avea nici o legatura cu Craiova“, a spus „Comandantul“.


Netoiu a spus ca a renuntat sa mai cumpere Universitatea si pentru ca, din vara, clubul Dinamo va deveni societate pe actiuni, iar el va investi un capital important in aceasta societate.


Gheara a renuntat si el


Alt om de afaceri interesat de cumpararea Universitatii, Nicu Gheara, a renuntat si el sa mai investeasca in cea mai iubita echipa din România, dupa ce a aflat ca Staicu a crescut pretul de vinzare la doua milioane de euro. Gheara sustine ca nu este dispus sa plateasca atit de mult, mai ales ca va trebui sa cumpere si un loc in Divizia A, care va costa in jur de un milion de euro.


Italienii de care tot vorbeau oamenii lui Staicu probabil ca nu au mai gasit locuri la cursele Alitalia… Oricum, prin Banie nu au ajuns. Nici posibilii investitori din Bucuresti, care si-au petrecut concediul de Paste prin Caraibe, nu au discutat cu Staicu fata in fata, ci printr-un intermediar din Craiova.


Porumboiu nu este interesat


Zvonurile din presa vorbesc despre alte variante posibile ca oltenii sa evolueze in Divizia A, dar sint doar presupuneri. Ieri s-a vehiculat informatia potrivit careia ar reveni Mircea Rednic la Universitatea Craiova. „Puriul“ a afirmat ieri: „Am fost doar chestionat despre o varianta despre care eu nu am auzit. Si atunci am oferit raspunsuri, cum ca as veni si pe jos la Craiova. Vreau sa fiu clar: domnul Staicu nu a avut incredere in mine, ci in Badea. Si, fara suparare, Craiova voia cu 135 de mii de euro sa facem performanta! Am vazut o declaratie a unui patron de echipa care spunea ca vrea sa faca echipa, dar aloca doua milioane de euro. Si Universitatea avea alocati 135 de mii! Am spus ca as reveni si pe jos la Craiova in cazul in care domnul Porumboiu ar prelua Universitatea, informatie despre care cei din presa mi-au spus ca s-ar vehicula. Asta am declarat: ca, daca vine Porumboiu la Universitatea, as veni pe jos si gratis! Am raspuns unei ipoteze a presei. De ce precizez asta? Am fost foarte surprins cind am fost intrebat despre aceasta problema. Domnul Porumboiu mi-a spus clar ca pe el nu-l intereseasa sa vinda sau sa fuzioneze cu Universitatea! Nici cu domnul Netoiu nu am vorbit despre o eventuala revenire a mea la Universitatea in cazul in care ar prelua dumnealui Craiova. Am avut o discutie mai de mult, dar era vorba de alta echipa, nu de Craiova.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU