10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalistii vor cinsti memoria Papei

Fotbalistii vor cinsti memoria Papei

Prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor a debutat aseara, cu meciurile Liverpool – Juventus Torino si Olympique Lyon – PSV Eindhoven. La fel ca si la partidele de aseara, inainte de inceperea intilnirilor de astazi din Liga Campionilor, Chelsea – Bayern Munchen si AC Milan – Internazionale Milano, se va tine un moment de reculegere in memoria Papei Ioan Paul al II-lea.


„Papa Ioan Paul al II-lea a fost un mare lider, recunoscut in intreaga lume, si un ferm adept al pacii. Munca si eforturile sale in acest domeniu i-au atras un enorm respect din partea oamenilor din intreaga lume, indiferent de orientarea religioasa sau convingeri“, a afirmat directorul executiv al UEFA, Lars Christer Olsson. Oficialul UEFA a explicat decizia forului fotbalistic european de a cinsti memoria Papei Ioan Paul al II-lea, care a decedat simbata seara, la Vatican, la virsta de 84 de ani.


„A fost un om deosebit, iar disparitia sa va fi resimtita de milioane de oameni. Este corect ca si noi sa ii cinstim memoria asa cum se cuvine“, a precizat oficialul UEFA.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS