5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrimul meci, prima infringere

Primul meci, prima infringere

Atacantul sirb Borislav Stevanovici s-a alaturat echipei oltene


Universitatea Craiova a sustinut aseara prima dintre cele 13 partide pe care le are programate in cadrul turneului de pregatire din Turcia. Adversara oltenilor a fost vicecampioana Kazahstanului, FC Irtish Pavlodar. Acest meci, care a contat pentru grupa A a competitiei „Arcadia Belek Cup“, s-a incheiat cu scorul de 1-0 in favoarea echipei din Kazahstan. Unicul gol al partidei a fost marcat, in minutul 49, de Rustam Ustanov, care a transformat un penalti.


Ultima ora



Alb-albastrii au reusit sa inscrie de doua ori in prima repriza, insa golurile marcate de Claudiu Dragan (’30) si de Mihaita Plesan (’44) au fost anulate, primul pentru ofsaid, celalalt pentru fault in atac. In minutul 57, autorul unicului gol, Rustam Ustanov, a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Corneliu Papura, incident in urma caruia jucatorii ambelor formatii s-au luat la bataie. Spiritele au fost calmate repede de arbitrii si de oficialii celor doua grupari. Desi au jucat in superioritate numerica mai mult de o jumatate de ora, alb-albastrii nu au reusit sa egaleze.
Tehnicianul oltenilor, Pavel Badea, a folosit in meciul de aseara urmatorii jucatori: Guso – L. Dobre, Daouda, Murgan (’53, Moti), Bordeanu – Bundea (’48, Buhusi), Plesan, Papura, Lutu (’50, Vigariu) – Borbely, Cl. Dragan (’62, I. Iordache).
Ultima ora: Aseara, pe aeroportul din Antalya a sosit, la ora 20.30, atacantul sirb Borislav Stevanovici. Jucatorul a fost asteptat la aeroport de organizatorul de competitii Ovidiu Costesin si a fost transportat imediat cu masina la hotelul Arcadia, cartierul general al oltenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS