12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAmicalul cu Armata, in dubiu

Amicalul cu Armata, in dubiu

Disputarea primului meci amical al Universitatii Craiova din acest an este pus sub semnul intrebarii de conditiile meteorologice. Alb-albastrii vor intilni astazi, de la ora 15.30, pe stadionul din Valea Rosie, divizionara C Armata Craiova, dar numai daca vremea va fi favorabila, adica daca nu va ploua sau nu va ninge. Responsabilii clubului Universitatea nu au oferit pina aseara un raspuns clar in privinta disputarii acestui joc, chiar daca fanii asteapta cu nerabdare sa-i vada in premiera pe noii veniti, nu mai putin de 300 de persoane urmarind antrenamentul de miercuri dupa-amiaza, de pe stadionul „Tineretului“.

Jucatorii care nu au efectuat miercuri vizita medicala vor incepe ziua de astazi la Policlinica pentru Sportivi, in timp ce restul lotului va efectua, de la ora 10.00, un antrenament fizic, „juvetii“ intrind deja intr-un regim de semicantonament. Craiovenii au avut ieri doua antrenamente, cel de dimineata desfasurindu-se pe malul Jiului, iar cel de-al doilea pe stadionul „Tineretului“.

A venit si Jovanovic

Ieri-dimineata si-a facut aparitia la cantonamentul din Lunca Jiului cel de-al doilea jucator strain al Universitatii, dupa Adnan Guso. Milan Jovanovic a infirmat ca ar fi avut probleme cu viza si s-a alaturat lotului craiovean, impreuna cu care a participat chiar la sedinta de pregatire de la ora 10.00. Milan s-a dovedit a fi intr-o forma destul de buna pentru aceasta perioada de inceput de pregatire si doreste sa ramina in Banie, in ciuda zvonurilor care il dau deja transferat la o alta echipa.

Mariko Daouda era si el asteptat aseara la Craiova, in timp ce vestile de la Jeremie Njock intirzie sa apara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS