23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportca se retrage din activitate Romario continua sa joace fotbal

ca se retrage din activitate Romario continua sa joace fotbal

Cotidianul O Globo a publicat la inceputul acestei saptamini un interviu cu fostul international brazilian Romario, campion mondial cu selectionata Braziliei in 1994, in care se mentiona ca fotbalistul a spus ca nu mai poate continua sa joace. Romario a dezmintit insa ieri informatiile aparute in O Globo.

„Eu am declarat doar ca nu-mi doresc prea mult sa joc in continuare si ca ma voi gindi la aceasta problema. Asta nu inseamna ca vreau sa ma retrag. Vreau sa fie clar ca nu doresc sa incetez sa joc fotbal. Romario va fi vazut jucind inca multa vreme“, a spus atacantul brazilian, care va implini 39 de ani in ianuarie.

Romario considera ca aceasta confuzie nu se poate explica printr-o eroare de interpretare a jurnalistului de la O Globo. „Nu inteleg ce a publicat. Noi am avut o conversatie foarte scurta, care nu a durat nici un minut. Nu stiu cum a putut obtine atit de multe declaratii intr-un timp atit de scurt“, a adaugat fotbalistul.

Fostul international a precizat ca vrea sa joace alaturi de echipa Vasco da Gama, dar nu exclude nici posibilitatea unui transfer la alta echipa, el fiind dorit de trei cluburi, dintre care unul din Statele Unite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS