22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sint pregatit sa revin la Nationala“

„Sint pregatit sa revin la Nationala“

Neglijat spre finalul mandatului lui Iordanescu, atacantul craiovean Adrian Ilie se pregateste sa-si reia locul printre tricolori. Ajuns in campionatul elvetian, la FC Zürich, unde este coechipier cu Filipescu si Tararache si adversar cu Viorel Moldovan (Servette), „Cobra“ a inceput din nou sa „muste“, devenind in scurt timp unul dintre cei mai cotati fotbalisti din Tara Cantoanelor.

Instalarea lui Victor Piturca pe banca tehnica a nationalei a facut ca Ilie sa se gindesca din nou la reprezentativa Romaniei, pentru care a evoluat in peste 50 de partide.

„Sint pregatit sa revin la nationala in orice moment. Cel mai important pentru mine ar fi sa inscriu golul decisiv in jocul cu Olanda, pentru ca atunci as simti ca am revenit cu dreptul la nationala. Cel mai important este ca toti jucatorii de baza sa fie disponibili, ca sa poata fi convocati. Doar daca sint toti apti de joc, putem spera ca Romania sa revina intre primele zece selectionate ale lumii“, a precizat Adrian Ilie.

Atacantul lui FC Zürich, care se afla in prezent la Poiana Brasov, unde isi petrece sarbatorile de iarna, a mai mentionat ca a discutat cu Viorel Moldovan si Iulian Filipescu, dupa ce noul selectioner a anuntat ca doreste sa-i convinga pe acestia sa revina la echipa nationala, dar nu prea sint sanse ca ei sa se razgindeasca. „Am vorbit cu Moldovan si cu Filipescu, insa ei sint decisi sa nu mai vina la nationala. Ar fi foarte greu pentru Piturca sa-i faca sa se razgindeasca“, sustine Ilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS