5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea se alimenteaza din Rusia

Chelsea se alimenteaza din Rusia

Managerul lui Chelsea, Jose Mourinho, s-a plins recent de subtirimea lotului sau, jucatorii de baza fiind solicitati din doua in doua zile pentru jocuri oficiale, fapt care le-a provocat o stare de oboseala fizica si psihica, resimtita la jumatatea sezonului.

Dupa accidentarea lui Scott Parker, care il va tine mult timp departe de gazon pe mijlocasul de 21 de ani, Mourinho s-a orientat deja spre un inlocuitor si l-a gasit chiar in tara de origine a lui Roman Abramovici, la echipa unde „tarul“ este actionar, TSKA Moscova. Cehul Jiri Jarosik nu este titular in nationala tarii sale, dar a avut un aport deosebit la performantele inregistrate de echipa sa de club, in speta cistigarea campionatului si accederea in grupele Ligii Campionilor. In aceasta competitie, Jarosik i-a avut ca adversari chiar pe cei de la Chelsea, reusind sa-i produca o buna impresie, in mecurile directe, lui Jose Mourinho, care il doreste cel putin pentru un imprumut pina la vara.

Tranzactia s-ar putea incheia fara probleme, tinind cont de legatura lui Abramovici cu clubul moscovit, de intreruperea de lunga durata a campionatului in Rusia si de dorinta jucatorului, care aspira la un debut in Premiership. „Am jucat mai bine ca niciodata anul acesta si ma gindesc cu bucurie la un eventual transfer la Chelsea“, a spus mijlocasul de 27 de ani, care s-a afirmat la Sparta Praga.

Luind exemplul lui Arsenal, care a adus in ultima perioada mai multi jucatori de perspectiva, in special din Franta si Spania, Chelsea l-a „ochit“ pe internationalul under-17 al lui Marseille, Ahmed Yahiaoui, care si-ar dori totusi sa debuteze pe „Velodrome“ intr-un meci oficial, inainte de a pleca la Chelsea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS