15.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJuve si Real il vor pe „noul Maradona“

Juve si Real il vor pe „noul Maradona“

Mijlocasul ofensiv al formatiei Bologna, Mourad Meghni, va fi cedat numai in cazul in care suma de transfer va fi de cel putin zece milioane de euro, spun oficialii gruparii aflate pe locul 17 in Serie A. Giuseppe Gazzoni Frascara, patronul Bolognei, a anuntat ca Juventus Torino si Real Madrid s-au interesat deja de mijlocasul francez de 20 de ani, care a fost denumit de presa din Peninsula „noul Maradona“.

Mijlocasul francez de origine magrebiana a marcat trei goluri in actualul sezon din Serie A si a avut o prestatie deosebita in majoritatea partidelor, luindu-i locul in primul „unsprezece“ lui Tomas Locatelli. „Mourad este deja un jucator important, dar este inca foarte tinar si poate deveni un mare campion. Mai multe echipe, printre care Juventus si Real Madrid, se intereseaza de el, dar nu negociem vinzarea lui la un pret mai mic de zece milioane de euro“, a precizat Giuseppe Gazzoni Frascara.

Meghni se afla la al doilea sezon pe „Renato Dall’Ara“, iar anul trecut a avut probleme cu justitia, dupa ce a fost acuzat de politia franceza de furt dintr-un magazin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS