15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNoua „bijuterie“ a Sevillei

Noua „bijuterie“ a Sevillei

Cluburile care au dominat Premiership in ultimii ani, Arsenal Londra si Manchester United, sint in disputa directa pentru achizitionarea tinarului fundas spaniol de la FC Sevilla, Sergio Ramos. Jucatorul de 18 ani a debutat in prima echipa a gruparii andaluze la inceputul actualului sezon, cistigindu-si in scurt timp un loc de titular, fiind apoi selectionat in reprezentativa de tineret a Spaniei. Prin evolutiile sale in campionatul spaniol, dar si din Cupa UEFA, fundasul dreapta al Sevillei a atras atentia tehnicienilor Alex Ferguson si Arsene Wenger, care au transferat mai multi tineri fotbalisti spanioli in ultima perioada.

In acest moment, Ramos are o clauza de reziliere a contractului de 12 milioane de lire sterline, dar tatal sau, care ii este si impresar, a anuntat ca aceasta suma va creste cu sase milioane de lire sterline in scurt timp, daca Ramos va mai disputa inca trei partide in tricoul Sevillei, echipa clasata pe locul al treilea in Primera Division. „Daca apuca sa joace in meciurile de campionat de pe 9 si 16 ianuarie si in partida din Cupa Spaniei, Sergio va costa cu sase milioane de lire sterline mai mult, asa ca Arsenal, care si-a exprimat clar intentia de a-l transfera, trebuie sa se grabeasca. Conducatorii Sevillei l-au declarat netransferabil, dar oricine e de vinzare, asa cum s-a demonstrat in cazul lui Juan Antonio Reyes“, a spus agentul lui Sergio Ramos.

Arsenal Londra i-a transferat anul trecut pe tinerii jucatori spanioli Juan Antonio Reyes (21 de ani) de la Sevilla si pe Francesc Fabregas (17 ani) de la FC Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS