19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Unii sint şefi numai cind e vorba de luat“

„Unii sint şefi numai cind e vorba de luat“

Clubul de fotbal Pandurii Lignitul Tirgu Jiu nu a reuşit să achite integral datoria pentru cazarea şi masa fotbaliştilor la Hotel Sport, locul de cantonament al echipei lui Săndoi in primele etape ale turului, locaţie care aparţine clubului CS Pandurii Tirgu Jiu. Din cele 57.420.000 lei, divizionara B mai are de achitat 11.500.000 lei.

Directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu, a acuzat conducerea clubului de fotbal că nu-şi asumă responsabilitatea, pasind răspunderea de la unul la altul. „Sint foarte supărat pe clubul de fotbal, pentru că nici după patru luni nu şi-a achitat o restanţă de 11.500.000 de lei. Nu se poate aşa ceva. Sint o groază de conducători pe acolo care promit că achită datoriile, vin la negocieri cu noi, fac pe şefii, şi cind e să recuperezi banii pe care ii au la club, dispar sau pasează responsabilitatea. Păi unii sint şefi numai cind e vorba de luat, cind e vorba de dat nu mai sint şefi. Şi unul dintre ei este şi cunoştinţa mea, domnul Temelescu, care mă minte de vreo două luni. A venit in numele clubului, a discutat cu noi şi a spus că el va răspunde de acum inainte de relaţia cu Clubul Sportiv Pandurii. Bineinţeles, l-am sunat acum citeva zile şi mi-a spus că nu el face plăţile şi că trebuie să vorbesc cu preşedintele Condescu. Păi de acum inainte să trimită preşedintele la discuţii cu noi in ceea ce priveşte folosirea bazei sportive a Clubului Sportiv Pandurii“, a afirmat Prunariu.

In replică, vicepreşedintele Viorel Temelescu a promis că va achita cele 11 milioane de lei in următoarele zile, susţinind că datoriile au fost plătite in funcţie de prioritatea stabilită de conducere: „Pentru o datorie de 11 milioane de lei nu trebuia să facă atita tam-tam. Ii vom achita pină la sfirşitul anului. Dacă pentru două-trei zile nu poate să mai aştepte, e problema lui. Nu a fost rea-voinţă sau pasare. Prioritate au avut datoriile la jucători, pe care le-am achitat integral. Dacă aveam datorii de 100 de milioane mai ziceam. Am dovedit că ne ţinem de cuvint, deoarece am achitat regulat datoriile de la 60 de milioane, eşalonat, aşa cum ne-am inţeles“.

Banii provin de la cazările vechi, de la masa servită acum circa patru luni de fotbalişti. Atunci, directorul Mihai Prunariu a cerut achitarea datoriilor, iar clubul de fotbal a renunţat la efectuarea cantonamentelor la Hotel Sport şi a preferat alte stabilimete. Dacă nu se va achita suma datorată, Prunariu susţine că va acţiona clubul Pandurii Lignitul in judecată pentru recuperearea debitului, fiind hotărit ca in 2005 să nu mai accepte situaţii similare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS