14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPleşan a fost scos la licitaţie

Pleşan a fost scos la licitaţie

Internaţionalul Mihăiţă Pleşan este in continuare subiectul presei sportive din această vacanţă de iarnă. După ce impresarul Gică Popescu ne-a aburit cu o ofertă din străinătate – ba că există, ba că ar fi o glumă – secundul lui Hagi la Galatasaray, Gabi Balint, a afirmat zilele acestea că „Regele“ l-ar vrea pe Pleşan in lotul echipei din Istanbul. Pleşan nu a putut fi ieri contactat, iar la telefonul lui Gică Popescu a răspuns un angajat al firmei de impresariat Popescu&Becali.

Singurul care a vorbit despre posibilul transfer al lui Pleşan a fost Dinel Staicu. Patronul oltenilor a declarat: „Nu m-am intilnit cu Gică Popescu, ci doar am vorbit la telefon despre Pleşan. După Sărbători, voi merge personal la Bucureşti pentru clarificarea situaţiei lui Mihăiţă. Galatasaray sau Steaua? Nu pot răspunde acum. Pleşan o să meargă acolo unde-i mai bine pentru el, dar şi pentru club.“

Conform informaţiilor din ultimele zile, Galatasaray ar fi oferit pentru Pleşan un milion de euro, in timp ce Gigi Becali ar fi dispus să dea un milion şi jumătate de euro. Staicu a mai spus: „Eu mi-am precizat punctul de vedere, anume că nu accept ca oferta financiară a clubului Galatasaray să fie sub cea a Stelei. Acum, cele două oferte sint egale, atit turcii cit şi Becali oferă un milion şi jumătate de euro pentru Pleşan. Există insă o diferenţă in ceea ce priveşte modul de plată: in timp ce turcii vor să achite acum mai puţin, iar la vară mai mult, Becali este de acord cu o plată mai mare acum. Nu pot afirma că Pleşan va pleca de la Universiatea. Poate că nu se mai face afacerea… N-am vorbit deocamdată cu Pleşan. A fost la Poiana Braşov, acum este acasă, la Moldova Nouă. Il aştept de Revelion la Craiova şi atunci vom discuta concret“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS