18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovan paraseste pe Servette

Moldovan paraseste pe Servette

Revenit in campionatul elvetian dupa un nou periplu la FC Nantes, fostul international roman Viorel Moldovan a amenintat ca va parasi clubul Servette Geneva, daca nu ii vor fi achitate restantele salariale. Moldovan a cerut sa fie platit pina pe 6 ianuarie, in caz contrar el urmind sa considere ca nu mai are nici o obligatie fata de gruparea din Tara cantoanelor, care se confrunta cu o grava criza financiara.

„Acest demers nu vizeaza declansarea falimentului clubului, fiind vorba pur si simplu de apararea intereselor clientului meu, care ar avea astfel timp sa-si gaseasca un alt angajament inainte de 31 ianuarie, data la care se incheie perioada transferurilor“, a precizat John Dario, agentul atacantului roman care a marcat in acest sezon sase goluri pentru Servette, echipa care se afla insa in partea inferioara a clasamentului si din cauza ca a fost depunctata in urma problemelor finanicare cu care se confrunta inca din campionatul trecut.

Francezul Marc Roger, presedintele lui Servette Geneva, este angajat intr-o cursa contracronometru, deoarece nu mai are la dispozitie decit 15 zile pentru a imbunatati situatia financiara a clubului, care risca sa-si piarda locul in prima divizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS