15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovan părăseşte pe Servette

Moldovan părăseşte pe Servette


Revenit in campionatul elveţian după un nou periplu la FC Nantes, fostul internaţional roman Viorel Moldovan a ameninţat că va părăsi clubul Servette Geneva, dacă nu ii vor fi achitate restanţele salariale. Moldovan a cerut să fie plătit pină pe 6 ianuarie, in caz contrar el urmind să considere că nu mai are nici o obligaţie faţă de gruparea din Ţara cantoanelor, care se confruntă cu o gravă criză financiară.

„Acest demers nu vizează declanşarea falimentului clubului, fiind vorba pur şi simplu de apărarea intereselor clientului meu, care ar avea astfel timp să-şi găsească un alt angajament inainte de 31 ianuarie, data la care se incheie perioada transferurilor“, a precizat John Dario, agentul atacantului roman care a marcat in acest sezon şase goluri pentru Servette, echipă care se află insă in partea inferioară a clasamentului şi din cauză că a fost depunctată in urma problemelor finanicare cu care se confruntă incă din campionatul trecut.

Francezul Marc Roger, preşedintele lui Servette Geneva, este angajat intr-o cursă contracronometru, deoarece nu mai are la dispoziţie decit 15 zile pentru a imbunătăţi situaţia financiară a clubului, care riscă să-şi piardă locul in prima divizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS