18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Getafe a avut un an istoric“

„Getafe a avut un an istoric“

Presa spaniola spune ca fostul capitan al Universitatii Craiova este imaginea formatiei

Atacantul echipei spaniole Getafe, Gheorghe Craioveanu, a afirmat ca anul 2004 va ramine in istoria clubului si nu va putea fi uitat de nimeni. „Anul 2004 a fost un an incredibil pentru echipa si pentru oras. Este un an istoric, pe care nimeni nu-l va uita, si in care ne-am bucurat de promovare si de primii pasi in Primera Division. Acele zile au fost de neuitat. Raminerea in prima liga ar fi un succes deosebit, dar nu stiu daca ar egala bucuria promovarii“, a spus Craioveanu, despre care presa spaniola scrie ca este imaginea lui Getafe, grupare care lupta pentru a ramine in prima liga.

Fostul capitan al Universitatii Craiova a adaugat ca este multumit de parcursul formatiei sale in turul campionatului. „Am plecat in vacanta cu 18 puncte, ceea ce este bine. La inceput a fost mai greu, dar apoi ne-am revenit si am facut jocuri bune, ca de exemplu cele din ultima luna si jumatate“, a afirmat Craioveanu.

Intrebat daca apreciaza ca, asa cum spun unii, a alergat in acest an mai mult decit in intreaga cariera, Gica a raspuns: „Ca sa joci fotbal trebuie sa alergi, dar trebuie sa faci si altceva. Mie fotbalul fara minge nu imi place. In fotbal, modul cum folosesti balonul si viziunea asupra jocului sint cele mai importante.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS