16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Chivu ramine la AS Roma, dar pentru cit timp?

Cristi Chivu ramine la AS Roma, dar pentru cit timp?

Impresarul italian al fundasului Cristian Chivu, Andrea Pretti, a tinut sa precizeze ca internationalul roman va ramine la AS Roma, in ciuda ofertelor venite de la marile cluburi europene. Pretti a afirmat ca transferul lui Chivu la o alta echipa din Serie A a ramas in stadiul de speculatie a presei.

„Nu stiu daca este Chivu unul dintre obiectivele lui Luciano Moggi (n.r. – directorul general al lui Juventus Torino). Este normal ca marii jucatori sa aiba multe oferte, dar nimeni nu mi-a facut o propunere concreta, deci nu cred ca romanul va pleca de la Roma“, a spus Pretti.

Impresarul italian a adaugat ca internationalul roman va reveni pe teren in luna februarie a anului 2005, dupa accidentarea care l-a facut sa piarda majoritatea partidelor din actualul sezon. „Chivu se simte bine, dar nu va mai forta reintrarea pe teren. Cred ca va putea juca in februarie. Este un baiat inteligent si are obiective mari cu actuala sa echipa, AS Roma“, a conchis Pretti.

In ultima perioada au existat zvonuri privind trecerea capitanului nationalei Romaniei la un alt club, Juventus Torino, AC Milan si Real Madrid exprimindu-si dorinta de a-l avea in lot, dar nici unul dintre aceste cluburi nu a facut o oferta concreta catre AS Roma. Daca initial a afirmat ca nu va parasi gruparea giallo-rosso, ulterior fostul jucator al Universitatii Craiova s-a razgindit, afirmind ca va accepta sa plece la alta echipa daca Roma va avea nevoie de banii proveniti din transferul sau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS