19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport Cristi Chivu rămine la AS Roma, dar pentru cit timp?

Cristi Chivu rămine la AS Roma, dar pentru cit timp?

Impresarul italian al fundaşului Cristian Chivu, Andrea Pretti, a ţinut să precizeze că internaţionalul roman va rămine la AS Roma, in ciuda ofertelor venite de la marile cluburi europene. Pretti a afirmat că transferul lui Chivu la o altă echipă din Serie A a rămas in stadiul de speculaţie a presei.

„Nu ştiu dacă este Chivu unul dintre obiectivele lui Luciano Moggi (n.r. – directorul general al lui Juventus Torino). Este normal ca marii jucători să aibă multe oferte, dar nimeni nu mi-a făcut o propunere concretă, deci nu cred că romanul va pleca de la Roma“, a spus Pretti.

Impresarul italian a adăugat că internaţionalul roman va reveni pe teren in luna februarie a anului 2005, după accidentarea care l-a făcut să piardă majoritatea partidelor din actualul sezon. „Chivu se simte bine, dar nu va mai forţa reintrarea pe teren. Cred că va putea juca in februarie. Este un băiat inteligent şi are obiective mari cu actuala sa echipă, AS Roma“, a conchis Pretti.

In ultima perioadă au existat zvonuri privind trecerea căpitanului naţionalei Romaniei la un alt club, Juventus Torino, AC Milan şi Real Madrid exprimindu-şi dorinţa de a-l avea in lot, dar nici unul dintre aceste cluburi nu a făcut o ofertă concretă către AS Roma. Dacă iniţial a afirmat că nu va părăsi gruparea giallo-rosso, ulterior fostul jucător al Universităţii Craiova s-a răzgindit, afirmind că va accepta să plece la altă echipă dacă Roma va avea nevoie de banii proveniţi din transferul său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS