10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBadea a transferat la Craiova... un porc

Badea a transferat la Craiova… un porc

Deşi perioada legală de transferări este intre 15 – 31 ianuarie, toate cluburile au inceput incă de la sfirşitul turului negocieri pentru completarea loturilor. Pentru Universitatea, acest retur este cel mai dificil din intreaga existenţă in Divizia A, motiv pentru care oficialii olteni au declarat că in această iarnă echipa va fi intărită cu ciţiva fotbalişti. Deocamdată, doar Papură este foarte aproape de Universitatea, revenirea propriu-zisă urmind să se producă doar după ce Universitatea va achita 40.000 de dolari clubului cipriot AEL Limassol.

Intrebat despre eventualele inţelegeri, managerul oltenilor, Pavel Badea, a spus ieri: „ Zilele acestea, de sfintele Sărbători ale Crăciunului, am făcut totuşi un transfer important. Este vorba de un «jucător» de la Popinzăleşti, pe care l-am adus la Universitatea Craiova, respectiv o jumătate de porc de la tata am transferat-o la mine acasă!“.

Badea a mai afirmat că aceste zile le-a petrecut cu familia, iar problemele legate de completarea lotului Universităţii vor fi reluate după Revelion. Despre cazul Pleşan, „Bădiţă“ a precizat: „Nu cunosc amănunte de ultimă oră despre Mihăiţă. Din punctul de vedere al antrenorului Badea, plecarea lui Pleşan de la Universitatea ar fi o mare pierdere. Şi, repet ceea ce am mai spus: dacă se vinde Pleşan, cel puţin trei fotbalişti trebuie aduşi in locul lui. Eu solicitasem patru, dar unul deja a fost adus, Corneliu Papură.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS