16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„As dori ca el sa-si incheie cariera la Arsenal“

„As dori ca el sa-si incheie cariera la Arsenal“

Tehnicianul lui Arsenal, Arsene Wenger, sustine ca mijlocasul Patrick Vieira nu va parasi niciodata echipa „tunarilor“ si ca acesta va juca un rol-cheie in renasterea londonezilor. Wenger este increzator ca Vieira, care lupta pentru regasirea formei sale de virf, poate fi cel mai important jucator din liga engleza in a doua jumatate a sezonului.

Antrenorul formatiei engleze a admis ca era convins ca internationalul francez va semna pentru Real Madrid in vara trecuta, dar jucatorul s-a razgindit in ultimul moment. Wenger crede ca il va convinge pe Vieira, ajuns la 28 de ani, sa-si incheie cariera la Arsenal, unde a debutat in 1996.

„As dori ca el sa-si incheie cariera la Arsenal. Cred ca este posibil. Cu Patrick, am avut citeva lupte grele. Dar spontan, pot spune ca nu va pleca in alta parte. El a decis sa ramina, desi eram convins ca va pleca la Real. Si nu pentru ca a fost amenintat“, a precizat Wenger.

Vieira mai are inca doi ani si jumatate de contract si Arsene Wenger spune ca prelungirea contractului sau nu este acum presanta, cum a devenit insa situatia in cazul jucatorilor Edu, Lauren, Sol Campbell si Jermaine Pennant, ale caror contracte expira la finele sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS