20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am emoţii şi pentru tata“

„Am emoţii şi pentru tata“


– Cum apreciezi turul de campionat?

– A fost un tur sub aşteptările şi valoarea echipei noastre. Locul ocupat vorbeşte de la sine despre nereuşitele noastre. Am insă convingerea că in retur ne vom reveni şi vom ciştiga mult mai multe meciuri decit in prima parte a acestei ediţii de campionat.

– Ce zici de evoluţia ta?

– Modestă. Una dintre cauze este şi aceea că noi, atacanţii, trebuie să fim ajutaţi de coechipieri pentru a marca. Explicaţia pentru acest tur slab al echipei şi a evoluţiei mele modeste este aceea că FC Caracal nu are jucători experimentaţi. Sintem cam toţi de aceeaşi virstă, tineri, fără experienţă competiţională. Şi asta s-a văzut in meciurile din acest tur. Repet, echipa are valoare…

– Probabil că lotul va fi intărit cu ciţiva jucători cu experienţă, sau cel puţin aşa a lăsat să se inţeleagă finanţatorul principal…

– Eu nu cunosc asemenea amănunte. Intr-adevăr, ar fi necesară o completare a lotului cu fotbalişti care au şi experienţă competiţională.

– Continui cu FC Caracal şi in retur?

– Da, rămin, vreau să-mi respect contractul. Sper să avem parte de un altfel de retur.

– Multe partide le-aţi pierdut pe teren propriu, la Caracal. Să fie oare belstemat locul acesta?

– Nu ştiu ce să zic… Şi in această vacanţă m-am gindit deseori la meciurile pe care le-am pierdut surprinzător, mai ales cele de acasă, şi nu-mi venea să cred cum s-a intimplat acest lucru. Şi in faţa cui? A unor echipe mai slabe decit cele pe care le-am invins noi in deplasare, iar altele cu un lot inferior valoric decit al nostru! Ar trebui totuşi să mă corectez. Opinia mea este că in Divizia B echipele au valori aproape egale. Nu aş putea afirma că o formaţie este mult mai valoroasă decit alta.

– Ce faci in vacanţa asta?

– Odihnă. Am petrecut Crăciunul in familie, iar acum merg citeva zile la munte pentru relaxare. Nu m-am decis incă unde voi petrece Revelionul.

– Ce părere ai de noua conducere a naţionalei?

– Normal că sint bucuros, dar am acum şi emoţii pentru tata. Este o campanie foarte grea, cu multe meciuri dificile pentru calificarea la CM din Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS