12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSe cauta antrenor pentru „galactici“

Se cauta antrenor pentru „galactici“

Tehnicianul italian Alberto Zaccheroni a negat zvonurile care il creditau ca viitorul antrenor al echipei spaniole Real Madrid, la propunerea noului director tehnic al clubului, Arrigo Sacchi. „Eu la Real Madrid? Nici vorba. Se vehiculeaza multe nume pentru acest post, dar nu am vorbit cu Sacchi si chiar daca ar fi vorba de o oferta, as refuza-o in acest moment. Pina in martie, nu se pune problema sa preiau o echipa“, a spus „Zac“.

Zaccheroni a antrenat Udinese, Internazionale si AC Milan, iar in ultimul timp a fost in carti pentru a inlocui un alt antrenor al Realului, Vicente del Bosque, pe banca echipei Besiktas Istanbul.

Se cunoaste deja intentia lui Arrigo Sacchi de a aduce un nou tehnician la Real Madrid, in locul lui Garcia Remon, dupa ce „galacticii“ au pierdut contactul cu liderul Primerei Division, FC Barcelona, de care ii despart 13 puncte, iar in ultima etapa au fost invinsi pe teren propriu de FC Sevilla, scor 0-1. Sacchi l-a dorit initial pe Carlo Ancelotti, dar AC Milan a refuzat categoric sa ia in considerare o despartire de antrenorul sau. Astfel, intentiile directorului tehnic al „galacticilor“ s-au indreptat spre Alberto Zaccheroni si chiar spre actualul antrenor al lui Feyenoord, Ruud Gullit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS